Вхід | Реєстрація

Минулої доби рятувальники 3 рази виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях

Минулої доби рятувальники 3 рази виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях

Минулої доби, 14 жовнтя, рятувальники 3 рази виїжджали на загорання сухої рослинності на відкритих територіях у Зіньківському, Полтавському та Козельщинському районах.

Так, о 14:25 виникла пожежа на відкритій території поблизу с. Саранчівка Зінківського району. Вогнем знищено суху траву на площі близько 2 га. Пожежа ліквідована одним відділенням 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини та двома одиницями пристосованої техніки ТОВ «Бурат-Агро». О 15:30 виникла пожежа на відкритій території в смт. Нова Галещина Козельщинського району. Вогнем знищено суху траву на площі 0,5 га. Пожежа ліквідована одним відділенням 7-го Державного пожежно-рятувального посту.

Також, о 16:15 виникла пожежа на полі у с. Калашники Полтавського району. Вогнем знищено 2,2 га кукурудзи на корені та 1 га пожнивних залишків. Пожежа ліквідована одним відділенням 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2018, 11:31 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації