Вхід | Реєстрація

На Полтавщині побили провідника поїзда

На Полтавщині побили провідника поїзда

Інцидент стався під час руху поїзда на ст. Глобине – зупиночна платформа Черевані. Пасажир здійснив посадку по станції Глобине і слідував до станції Устимівка.

На прохання пасажира провідник вибив йому квиток на касовому апараті за заявленим маршрутом, проте пасажир відмовився оплатити проїзд, інформує прес-служба Укрзалізниці.

На прохання провідника оплатити проїзд пасажир почав поводитися неадекватно і наніс декілька ударів в обличчя залізничнику. Поведінка чоловіка, порушення вимови та запах алкоголю вказували на те, що пасажир знаходився у нетверезому стані. Така поведінка кривдника обурила пасажирів, які стали свідками інциденту, проте ніхто з них не наважився вгамувати неадеквата.

На зупиночній платформі Черевані, не доїхавши до станції Устимівка, горе-пасажир вискочив із вагона і зник. Травмованому провіднику було надано першу долікарняну допомогу колегою-провідником та пасажирами, а про випадок повідомлено телефоном поліцію.

Вночі, близько 00:10, поїзд № 6668/6667 Хорол – Кременчук на станції Кременчук зустрічали працівники поліції. Затримка поїзда в дорозі склала 1 годину 28 хвилин. Травмованого провідника відвели до медпункту, викликали швидку допомогу та доправили до лікарні. Після огляду потерпілого медики діагностували закритий перелом кісток носа зі зміщенням перенісся.

Наразі постраждалий залізничник знаходиться вдома на лікарняному.


Автор: прес-служба «Укрзалізниці»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2018, 09:58 | Глобине | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації