Вхід | Реєстрація

Доба на Полтавщині: 3 ДТП, 1 особа загинула та п’ятеро травмованих

Доба на Полтавщині: 3 ДТП, 1 особа загинула та п’ятеро травмованих

21 жовтня, близько 05:25 у Полтаві на перехресті вулиць вул. 23 Вересня та Івана Мазепи відбулося ДТП. а/м Автомобіль Daewoo Lanos», під керуванням 46-річного полтавця зіткнувся з автомобілем «Renault», під керуванням 30-річного чоловіка. Унаслідок ДТП, водій Ланоса загинув на місці події.  Водій та пасажири «Renault» - 1987 та 1979 років народження отримали травми.

Того ж дня, близько 11:43 по вул. Нижньомлинській автомобіль «Заз Сенс», під керуванням 34-річного полтавця  зіткнувся з автомобілем «Мітсубісі», під керуванням 38-річного мешканця Полтави. Водій «ЗАЗ» отримав тілесні ушкодження. 

У Пирятинському районі учора, близько 06:00 біля с. Кейбалівка на а/д «Пирятин – Прилуки автомобіль «Фольцваген», під керуванням 34-річного мешканця Пирятин здійснив з’їзд у кювет.

По усіх фактах відкриті кримінальні провадження. Слідчі з'ясовують обставини та причини аварій.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2018, 11:11 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації