Вхід | Реєстрація

Навіть броньованому телефону потрібен захисний чохол

Навіть броньованому телефону потрібен захисний чохол

Місяць тому компанія Apple презентувала смартфон нового покоління iPhone XS. Цей гаджет замінить "десятку" і "вісімку". iPhone XS оснащується 5,8-дюймовим екраном. Спереду і ззаду на корпус кріпиться надійне захисне скло. Хоча корпус залишився фактично таким як у "десятки", гаджет отримав поліпшений захист від води. Смартфон не бояться солоної чи газованої води, чаю і навіть пива. Звичайно, для дайвінгу iPhone XS не призначений, але якщо апарат упаде у воду, хвилюватися особливо не варто. Можна занурити навіть на 2 метри. Бездротова зарядка стала швидшою.

Компанія анонсувала, що смартфон якісно відтворює стереозвук. На ньому одне задоволення грати і дивитися фільми.

Камери в новому iPhone зазнали рестайлінгу і значно поліпшені. Вони підвищують чіткість зображення і зменшують рівень шумів при низькій освітленості.

 

Чохол — це модний аксесуар для смартфона 

Представники інтернет-магазину Armored.com.ua рекомендують купувати чолол для будь-яких моделей телефонів. Особливо, якщо це стосується смартфонів iPhone XS. Купити в Інтернеті захисний чохол для надсучасного і стильного гаджету можна на офіційному сайті інтернет-магазину за посиланням https://armored.com.ua/2285-apple-iphone-xs.

Спеціалісти Armored.com.ua стверджують, що мода постійно змінюється, а разом із зовнішніми змінами смартфонів, змінюються і аксесуари до них.

Тобто, чохол має не лише захищати ваш телефон, а й бути модною прикрасою. Хоча iPhone XS презентували зовсім нещодавно, але в інтернет-магазині Armored.com.ua вам запропонують до цього смартфону чимало чохлів різних стилів і забарвлень.

 

Від книжки до бампера

На сьогодні захисні чохли поділяються на три основні види. Найбільш давнім і розповсюдженим вважається "книжка". Його популярність пояснюється тим, що власники смартфонів хочуть максимально захистити свої апарати від зовнішніх подразників. Дійсно, "книжка" фактично з усіх боків прикриває телефон. І екран, і задня панель надійно захищені. 

Деякі чохли у формі "книжки" наділені ще однією функцією — підставки. Чохол трансформується і у власника смартфона звільняються руки. У такий спосіб телефон зручніше використовувати у якості тв-екрану чи для спілкування через мобільні додатки. 

Третій варіант — захисний бампер, що захищає смартфон із боків. При цьому не приховує ексклюзивний вигляд гаджета.

Використовуйте чохол для захисту смартфона, а його вигляд обирайте під власний стиль.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2018, 12:04 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації