Вхід | Реєстрація

У Гадячі намагалися украсти придорожню огорожу

У Гадячі намагалися украсти придорожню огорожу

До Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення про те,що поблизу одного із сіл району двоє невідомих осіб знімають троси, які відділяють дорогу від кювету.

Виїздом  на місце події, працівники сектору реагування патрульної поліції виявили 31-річного місцевого жителя та 22-річного жителя району, які намагалися скоїти крадіжку металевої тросової огорожі дороги.

По даному факту слідчим Гадяцького відділу поліції відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15 та частиною 2 статті 185 Кримінального Кодексу України. 


Автор: Гадяцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2018, 10:22 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації