Вхід | Реєстрація

Для випускників Аграрного ліцею провели профорієнтаційну зустріч

Для випускників Аграрного ліцею провели профорієнтаційну зустріч

23 жовтня 2018 року провідним фахівцем Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Лях Н.А., інспектором ювенальної превенції сектору превенції Кобеляцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області Васютою В.О. та головним спеціалістом Кременчуцького місцевого центру безоплатної вторинної правової допомоги Тихоненко І.М. для випускників Професійного аграрного ліцею м. Кобеляки була проведена групова консультація.

У ході обговорення учні разом з фахівцем служби зайнятості визначали ефективні ресурси для свого майбутнього професійного шляху. Наталія Анатоліївна звернула увагу присутніх на те, що сьогодні багато молодих людей, які закінчили навчальні заклади, стикаються з проблемою працевлаштування, а точніше - набуття практичного досвіду. Як альтернативу професійній занятості молодій людині зараз можна розглянути службу в Національній поліції України. Тому надалі про робочі будні і професійні завдання служби учням розповідав  інспектор ювенальної превенції сектору превенції Кобеляцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області Васюта В.О., який ознайомив випускників з діяльністю Національної поліції України і  вимогами до кандидатів, які мають бажання працювати в цій сфері.

Професія «поліцейський», про яку говорили під час заходу – є однією з найскладніших сучасного суспільства, так як вимагає від особистості здатності з високою ефективністю вирішувати професійні завдання, які нерідко пов'язані з ризиком для життя.

В рамках співпраці Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості і Кобеляцького відділу поліції ГУ НП в Полтавській області продовжується проведення циклу спільних  профорієнтаційних заходів.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2018, 16:42 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації