Вхід | Реєстрація

Локшина з грибами ЇDLO

Локшина з грибами ЇDLO

Найкраще оцінити домашню страву можна тільки в умовах її недоступності. Наприклад, в дорозі чи в туристичному поході локшина з грибами ЇDLO сприйматиметься краще, ніж будь-який ресторанний делікатес. Хоча навіть вдома, в офісі чи на пікніку ця страва теж смакуватиме чудово.

Вміст пакунка з локшиною від ЇDLO

За технологією компанії ЇDLO в страви без м’яса на iidlo.com до пакунка вміщені продукти, які були піддані попередній інфрачервоній сушці. Вона надає їм в’яленої консистенції, прийнятної для тривалого зберігання, та забезпечує наявність властивих продукту смакових та поживних якостей. До складу страви входить пропарена локшина, виготовлена з твердих сортів пшениці. Тому вона не розкисає у готовому вигляді, а також зберігає всі корисні властивості цільного зерна. Сушені шампіньйони додають страві ситності, тонкого смаку та аромату. Ще більш насиченим та духмяним їдло стає, коли розкривається букет базиліку й часнику. А завдяки наявності сухого молока, локшина стає більш витонченою та ніжною на смак. Окрім натуральних продуктів, до складу страви не входять ніякі консерванти, смакові добавки, барвники, ароматизатори чи ГМО.

Переваги локшини з грибами ЇDLO

Секрет популярності цієї страви криється у її простоті і відсутності зайвих інгредієнтів. Рецептура продумана так, щоб страва сподобалася навіть найвибагливішим гурманам. Вона ідеально підходить для вживання в умовах туристичного походу, польових і навіть просто в домашніх умовах. Харчової цінності продукту досить, щоб забезпечити туриста достатньою кількістю енергії. Це варіант здорової їжі, виготовленої за сучасними технологіями, але з урахуванням класичних канонів. 10 хвилин запарювання достатньо для того, щоб паста достигла, а гриби розкрили свій смак. До переваг локшини з грибами ЇDLO можна додати:

  • Легку засвоюваність та чудовий смак;
  • Відповідність міжнародним нормам якості;
  • Вдало підібране співвідношення спецій;
  • Компактне, зручне фасування на замку.

Особливості упакування страв ЇDLO

Локшина ТМ ЇDLO з грибами дуже легка, розфасована в компактні, зручні пакунки, які займають мінімум місця в рюкзаку. Готувати їжу можна прямо в цьому пакеті, який витримує і зберігає високі температури. Завдяки цьому при вживанні й приготуванні локшини з грибами даної торгової марки не потрібен ніякий посуд, адже його повноцінно заміняє пакунок зі стійким денцем. Його можна поставити для запарювання страви, а також зручно тримати в руках, в тому числі через рукавичку – лапу від ЇDLO. До речі, матеріал, з якого виготовлено термостійку обгортку, швидко розкладеться в природних умовах. Тому такий варіант харчування не просто безпечний для споживачів, а ще й екологічний.

Сфери застосування локшини ЇDLO

Локшина з грибами

Вермішель з грибами ТМ ЇDLO - це смачне їдло швидкого приготування. Але при цьому страва може стати повноцінним сніданком, обідом чи вечерею, якою зможе насититись доросла людина. До того ж це здорова їжа, яку можна приготувати і вживати у будь-яких умовах, не витрачаючи на це багато часу та зусиль. Вона підійде навіть дітям, адже не містить жодного синтетичного елемента та має легкозасвоюваний вміст.

Найчастіше цій страві віддають перевагу:

  • Туристи;
  • Альпіністи;
  • Рибалки;
  • Велосипедисти;
  • Дайвери;
  • Автомобілісти;
  • Мисливці;
  • Військові;
  • Офісні працівники;
  • Студенти.

Тому, де б ви не були, звертайтесь на сайт ЇDLO та замовляйте локшину з грибами. Вона обов’язково припаде вам до смаку, надасть сил та енергії, яких вистачить навіть в умовах складного туристичного походу. Адже розробники страв ТМ ЇDLO знають, як зробити швидку їжу корисною, приємною, смачною, зручною, та ще й такою, яку можна придбати за прийнятною ціною.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2018, 10:51 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації