Вхід | Реєстрація

Полтавський народний депутат-захисник Артем Вітко: «Ініціюватиму підняття зарплати працівникам культури і соціальної сфери»

Полтавський народний депутат-захисник Артем Вітко: «Ініціюватиму підняття зарплати працівникам культури і соціальної сфери»

Днями у Новосанжарському та Кобеляцькому районах народний депутат України, екс-комбат добровольчого батальйону Артем Вітко зустрічався із працівниками культури, майстрами народного мистецтва, співробітниками соціальної сфери. Він привітав їх із професійними святами та вручив подарунки.

 

Працюємо чесно, добросовісно, самовіддано

У будинку культури села Клюсівка Новосанжарського району учасники зібрання ставили чимало запитань полтавському народному депутату-захиснику. Їх цікавили ціни на газ, стан місцевих доріг, медичне обслуговування. Людей обурювало байдуже ставлення до них чиновників і, звичайно ж, мізерні заробітні плати. Втім, навіть не зважаючи на численні повсякденні труднощі, вони не втрачають оптимізму та по-справжньому люблять свою роботу. 

– Обслуговуємо десять родин, – розповідає соціальний працівник Руденківської сільської ради Новосанжарського району Любов Мостова. – . Допомагаємо людям похилого віку, інвалідам та одиноким. Моя дитина – теж інвалід дитинства. Тому проблеми цих людей добре знайомі. Працюємо чесно, добросовісно, самовіддано. Виконуємо будь-яке прохання наших підопічних. Хотілося б, аби влада теж подбала про нас. Вірю, що в цьому посприяє народний депутат України Артем Вітко.

– Артем Леонідович – високопрофесійний фахівець, – приєднується до розмови художній керівник Руденківської об’єднаної територіальної громади Олександр Клименко. – Серйозний, виважений, із почуттям гумору. Впевнений, він допомагатиме нам. Тим більше, що галузь культури у нас постійно розвивається – з’являються нові творчі колективи, плекаються гарні ідеї.

 

Завдяки таким людям, як Артем Вітко, настануть позитивні зрушення

У Кобеляках Артема Вітка зустрічали, як давнього гарного знайомого. Влітку він побував на кількох Днях селах, посприявши місцевим мешканцям в організації святкування. Багатьом із них вручив подарунки. Цікавився нагальними проблемами. Обіцяв посприяти у їх вирішенні.

– Ми його всім селом підтримуємо, – каже завідуюча клубом села Брачківка Кобеляцького району Зоя Олійник. – Дуже задоволені, що приїжджав до нас. Запевнив: допоможе з ремонтом кімнати в нашому сільському клубі. Симпатизуємо йому, як людині і депутату.

До речі, коли Артем Вітко влітку виступав перед брачківцями, на першій лаві його уважно слухали близько десятка малюків. Що вони зрозуміли із сказаного нардепом – звісно, невідомо. Але шестирічна Вікторія згодом на хвильку відлучилася і повернулася із букетиком польових квітів.

– Для нашого гостя! – урочисто заявила дівчинка, здивувавши своїм вчинком навіть батьків. – Він – хороший!

Цю подію учасники тодішнього дійства згадують і понині. Подібну ж оцінку роботи нардепа доводилося чути із багатьох вуст.

– Вважаю, завдяки таким людям, як Артем Вітко, настануть позитивні зрушення, а з ними й довгоочікуваний розквіт держави, – говорить завідувач сектору культури і туризму Кобеляцької райдержадміністрації Марія Кириченко. – Артем Леонідович – простий у спілкуванні, молодий, ініціативний. Треба, щоб побільше було таких депутатів у Верховній Раді. Тоді настане порядок.

Полтавський народний депутат-захисник Артем Вітко розповів, що цінує роботу працівників культури, майстрів народного мистецтва, співробітників соціальної сфери. Він переконаний – їхня праця надзвичайно важлива і є вагомим внеском у розбудову держави, зміцнення її незалежності.

– Люди, які не підтримують власну культуру – фактично вороги України, – зазначив народний обранець. – Адже тоді обов’язково знайдуться ті, хто захоче нав’язати свою історію. На жаль, так сталося на Донбасі і в Криму. Не можна допустити повторення чогось подібного. Відтак, про культуру і соціальну сферу треба дбати. Найближчим часом ініціюватиму підняття заробітної плати їхнім працівникам. Вони на це заслуговують.


Автор: Антон Герасимов, журналіст
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2018, 17:24 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації