Вхід | Реєстрація

Нардеп розповів бюджетникам, який на смак апельсин

Нардеп розповів бюджетникам, який на смак апельсин

У понеділок із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації зустрівся народний депутат Андрій Река. Нардеп розповів про зміни в законодавстві та анонсував, що знову балотуватиметься в парламент.

 

Про децентралізацю

Присутніх цікавила подальша доля Кобеляцького району, адже кілька тижнів тому в засобах масової інформації з’явилась новина, що Полтавську область пропонують розділити на чотири райони.

Андрій Река почав свою розповідь з поїздки у Вінницьку область. Зі слів нардепа, він був дуже здивований, коли дізнався, що «на батьківщині Прем’єр-міністра до цього часу не створено жодної об’єднаної територіальної громади». (За інформацією державного сайту https://decentralization.gov.ua у області створено 39 ОТГ — авт.). Місцеві керівники громад пояснили, що об’єднанню заважають посадовці з області, які не подають заяви до Центральної виборчої комісії.

— 31 жовтня 2020 року в Україні пройдуть вибори за новою територіальною основою, — сказав народний обранець. — Етап добровільного об’єднання завершиться. Кордони нових громад нанесуть із супутника. Наприклад, у Новосанжарському районі з’явиться Нехворощанська і Новосанжарська ОТГ. У Карлівському, Машівському та Козельщинському — по одній. Де були центри вже утворених громад, з’являться старостати. У області утворять чотири райони: Полтавський, Кременчуцький, Миргородський і Лубенський. Зараз людям дали можливість спробувати керувати самостійно. ОТГ такі гроші отримали, що не знають, куди їх дівати.

Нардеп резюмував, що обговорювати смак апельсина з людьми, які його не куштували, безглуздо. Маючи на увазі, що в районі процес об’єднання проходить повільно.

 

Про послуги і медицину

Як пояснив Андрій Река, кобелячанам не варто турбуватись, що за будь-якими послугами їм доведеться їздити в Кременчук. Усе вирішуватиметься через центри надання адмінпослуг. Їх буде більше, ніж сьогодні. Працівники адміністрацій і рад після ліквідації цих органів не залишаться без роботи, так як немає краще підготовлених спеціалістів. Їх заберуть працювати в громади. А теперішні районні ради з 1 числа наступного року будуть просити гроші в держави, аби видати зарплати своїм працівникам. Оскільки обмежать фінансування.

— Вам не потрібен район тисячу лєт, там депутатів не буде, буде управління напрямками, — сказав нардеп.

Він додав, що населення отримуватиме якісні медичні послуг, сказавши:

— Лікарня там, де лікують, а не видають лікарняні листи. Мене должні везти туда, де лікуватимуть, а не довідки про смерть видаватимуть. Прийде час і нас доставлятимуть у лікувальні заклади на вертольотах.

 

У всьому винне вороже телебачення

Андрій Река вважає, що сьогоднішнє телебачення на 90 відсотків вороже:

— По телевізору ніколи не сказали хороше слово про владу. Усі власники каналів — у Росії. Їхня задача — доказать, що Україна — це бендери, які вбивають один одного. Ми канали не закриємо, бо вони — їхні. Як тільки Путін і ця банда перестануть приймати рішення, що нас нада знищити, поміняються канали.

 

Про Президента

Нардеп заявив, що «не любить Президента, так як те, що треба було зробити позавчора, він завтра ще не зробить»:

— Якби він працював усі чотири роки так, як це робить у 2018‑му. Усі визнають, що Президент — чудовий дипломат. Він використав увесь світ на користь України. Відновив армію, створює церкву.

 

Гріємось дровами, будинок не закриваємо

Зупинився Андрій Река і на високих тарифах на енергоносії. Він сказав, що ще влітку «субсидіював» дружину двома автомобілями дров. Тепер вона обігріває ними будинок. Так вони вирішили питання з оплатою газу.

По секрету нардеп зізнався присутнім, що навіть не має замка на вхідних дверях у будинку. (Можливо, цим він хотів сказати, що всі бажаючі можуть прийти і погрітись холодними зимовими вечорами в їхній оселі — авт.).

На завершення Андрій Река анонсував, що подаватиме свою кандидатуру на чергові парламентські вибори і йтиме у списку тієї ж партії, що й на попередніх.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2018, 13:30 | Кобеляки | Політика


1. земеля / 16 листопада 2018, 20:03
Не зря этот река окончил высшую партийную школу при ЦК КП Украины. Научился приспосабливаться ко всем властям. Был бы Махно или Петлюра он бы и им прислуживал. Пока такие у власти то нам ничего гарного не светит. Тогда такие как он ругал и даже сажал бендеровцев, а теперь их лучший друг. Как сказал бы незабвенный Адекват " а кудыж свидоми смотрят"
2. земеля / 16 листопада 2018, 20:22
Еще заметьте как все трое ему в рот заглядывают. Действительно национальная особенность заглядывать в одно место власть имущим.
3. Beri Mor / 16 листопада 2018, 20:27
2.земеля
«Еще заметьте как все трое ему в рот заглядывают. Действительно национальная особенность заглядывать в одно место власть имущим.»

"Аякже:"Радость то какая,барин приехали!"
4. ИВЕН / 18 листопада 2018, 19:21
Прийде час і нас доставлятимуть у лікувальні заклади

криша в РЕКИ ПОЇХАЛА---НОДА Ж ТЕКЕ П И ЗДІТИ....
5. земеля / 18 листопада 2018, 19:42
4.ИВЕН
«криша в РЕКИ ПОЇХАЛА»


И это они нами всеми руководят. И что мы хотим после этого. И даже АДЕКВАТ по этому поводу молчит. Человек реки ?
6. Beri Mor / 18 листопада 2018, 19:58
4.ИВЕН
«Прийде час і нас доставлятимуть у лікувальні заклади »

А де цей Іуда збрехав?Все правильно,ЇХ уже зараз вертольотами до Феофанії доставляють.
7. orakul / 18 листопада 2018, 20:18
5.земеля
«даже АДЕКВАТ по этому поводу молчит. Человек реки ?»

Земеля, не надо... Я в ауте, перевариваю и обязательно напишу, если админ не удалит.
8. земеля / 18 листопада 2018, 20:32
7.orakul
«Земеля, не надо»


Пардон. А я думаю ты куда-то пропал. Без обид. Только пиши что-б не удаляли, а то не успеем прочитать.
9. земеля / 18 листопада 2018, 20:42
7.orakul
«. Я в ауте, перевариваю »


Что-то долго перевариваешь, на тебя не похоже. Или подустал уже бодаться. А еще хотелось бы узнать почему по поводу этой статьи националисты в рот воды набрали, или они с ним заодно.
10. Zorn / 19 листопада 2018, 11:31
Прийде час і нас доставлятимуть у лікувальні заклади на вертольотах. Скільки себе памятаю влада завжди годуваланародні маси обіцянками про краще майбутнє: побудують комунізм,до 1990 року вирішать продовольчу проблему, забезпечать до 2000 року всіх квартирами, коли станемо незалежними житимемо як у раю,до 2010 року запрацює економіка... А тепер про вертольоти. Река сказав "нас", тобто можновладців та багатіїв точно на вертольотах возитимуть, а сірякам добратися до лікарні ох як непросто буде!
11. orakul / 19 листопада 2018, 17:31
9.земеля
«Что-то долго перевариваешь,»

Устал, Земеля. Сейчас попробую что-то написать. Писать можно много, но ведь не дадут.
12. orakul / 19 листопада 2018, 17:36
"Зі слів нардепа, він був дуже здивований, коли дізнався, що «на батьківщині Прем’єр-міністра до цього часу не створено жодної об’єднаної територіальної громади»" Нардеп робить вид що не знає, як у Вінниці ставляться до його хазяїв у яких він холуйствую за тридцять серебреників. Вінничани вже зрозуміли що "нема вже України" А нардеп втирає нам лапшу про якісь рехформи. Посилання на www.youtube.com
13. orakul / 19 листопада 2018, 17:52
"Етап добровільного об’єднання завершиться. Кордони нових громад нанесуть із супутника" Демократія скінчилася? Так не простіше було нанести їх зразу і не грати комедію. А то ще й «спеціалістів» всяких понабирали з питань децентралізації. А це ж все людські податки. Нехай би СОрос їм і платив. А то бабі нізащо дров чи ліків купити, а їм рехворми подавай. У неділю на базарі вже стояла палатка з газетками народного хронту, блін. Бамага, блін, на газетці, давно такої не бачив, як на глянцевих жураналах. А бідній бабі, щоб написати заяву на субсидію після раволюції гідності, треба купувати за 2 гривні бланк у приватного підприємця. Мало що заставляють людину кланятися, так іще й паперу немає. Ну дав би нардеп, чого ж. На «хронтову» ж газету знайшов. Чи то на неї сеня забашляв? На стіні ж від Росії заробив. Я думав він уже до стіни плачу поїхав нах, ан ні, він ще раз депутом буде, а там дивись і знову премєром стане. Українці, вони такі жалібливі, виберуть.
14. земеля / 19 листопада 2018, 17:55
12.orakul
«А нардеп втирає нам лапшу про якісь рехформи»


Кто-то метко сказал " Народ Украины находится на стадии самоликвидации " Добавить нечего.
15. orakul / 19 листопада 2018, 18:02
"Де були центри вже утворених громад, з’являться старостати." А це те, про що я вже писав. Поліція у нас вже є, тепер старости будуть. Воскресли б оце мої діди, блін. Та вони б того Реку.... Не можна писати, щоб вони з ним зробили. Не здря Адольф Ілоізович, найкращий демократ - як сказав про нього наш спікер Палубій - говорив "Задача этих народов обслуживать нашу экономику". Нарешті таки добились свого. І усі свідомі лошари в шароварах і вишиванках вірять у свою незалежність. Капець. Коли ж ви перестанетубуди лошарами, коли ж у вас зявиться голова на вязях замість каструлі? Знаю, що ніколи. Пришелепуватий нарід і рятував його в усі віки лише "старший брату" від якого він в-чергове відцурався. Ну такий вже історичний хвакт. Тут не треба нічого домислювати.
16. orakul / 19 листопада 2018, 18:13
"Нардеп резюмував, що обговорювати смак апельсина з людьми, які його не куштували, безглуздо"

Цікаво, а він вже все скошутвав? Гумор у нього своєрідний. Повчив би краще історію. Кажуть, що на зустрічах, щоб його не запитували, ніколи не дає відповіді по суті.

" Вам не потрібен район тисячу лєт" Отут він правий. Українцям вже не до району. Тут хоча б вижити. Ще блін про вертоліт придумав. Та хай дума як його на вертоліті рятуватимуть. І де та хваріон разом з тягнибиком. Чого це він ворожою мовою шпреха? Треба казати гвинтокрил чи гелікоптер.

Де той мовний патруль, плять, хоч би оштрахував на сто гривників. Посилання на novosti-n.org
17. orakul / 19 листопада 2018, 18:24
"Андрій Река вважає, що сьогоднішнє телебачення на 90 відсотків вороже:

"Правильно вважає, тільки ж він знову щось наплутав. До чогось Путіна приплів. Якась у нього інверсія в каструлі. При чому тут Путін, де він його бачив? Йому мало того, що вони усі російські канали і соцмережі поблокували? Ну капець. Дивний депутат. А ТВ таке вороже, хоча б тому, що 90% народу голову скалічило. І мабуть вже їх і не вилікувати. От що страшно. Йдеш собі містом, зустрінеш знайому людину, придивишся до неї ближче, а вона вже того.... вже нездрава. Починає Путіна клясти за ціни, за рехворми. Один казав, що бачив, як клятий Путін посадку вночі випилював, а потім склав дрова на дельтаплан і тільки його й бачили. Де блін наші прикородонники? Посилання на www.youtube.com
18. orakul / 19 листопада 2018, 18:39
"Нардеп заявив, що «не любить Президента,"

Отакої. Як це так? Чи він у антипрезидентській коаліції?

" те, що треба було зробити позавчора, він завтра ще не зробить»:" Тут таки правда, бо своє ато за тиждень обіцяв закінчити.

"Він використав увесь світ на користь України." Якщо хто не зна, то весь світ із України глузує. Українців, одні рахують пришелепуватими, інші просто співчувають, жаліють. І це так в усьому цивілізованому світі.
19. orakul / 19 листопада 2018, 18:46
"Відновив армію, створює церкву."

Про армію промовчу, а от щодо церкви,так вона ж його хазяями давним давно стоврена. Ну що це він таке придумав? Чи він ніколи книжок не читав? З церквоютут інше відбувається, про це наш земляк Микола Василович Гоголь писав. Його вже мабуть теж комуністом і більшовиком визнали, мабуть не можна цитувати, але я процитую, може адмін змилостивиться.

"- Такая пора теперь завелась, что уже церкви святые теперь не наши.

- Как не наши?

- Теперь у жидов они на аренде. Если жиду вперед не заплатишь, то и обедни нельзя править.

..- Слушайте!.. еще не то расскажу: и ксендзы ездят теперь по всей Украйне в таратайках. Да не то беда, что в таратайках, а то беда, что запрягают уже не коней, а просто православных христиан. Слушайте! еще не то расскажу: уже говорят, жидовки шьют себе юбки из поповских риз. Вот какие дела водятся на Украйне, панове! А вы тут сидите на Запорожье да гуляете, да, видно, татарин такого задал вам страху, что у вас уже ни глаз, ни ушей - ничего нет, и вы не слышите, что делается на свете." Ну, тоді татарин, це як зараз Путін, якщо хто не второпав. Цитата ця із "Тараса Бульби", та адмін я думаю знає. Подивимось, чи була йому вказівка банити Гоголя? А потім наших козаків запитаємо, цікаво, що вони скажуть.
20. orakul / 19 листопада 2018, 18:50
"Зупинився Андрій Река і на високих тарифах на енергоносії. Він сказав, що ще влітку «субсидіював» дружину двома автомобілями дров."
Ну і він оце здравий? У нього плять грошей на газ немає? Чи такий жадний? Дрова б якійсь бабці відвіз, то вона б його мо до смерті згадувала. А може б він її врятував від замерзання. Дивись би, на тім світі пішло б в залік. Мо б Хрситос, чи хто там, гріхи відбпустив.
21. orakul / 19 листопада 2018, 18:52
Земля,давай бистріше читай, бо скоро тут все червоне буде. "Коментар видалено, коментар видалено"
22. orakul / 19 листопада 2018, 19:02
Читайте люди добрі Гоголя, поки книжок не попалили, чи то по вказівці, что то від холоду. Повість "Тарас Бульба", ну прямо пєсня, як сьогодні писано. "- Э, как попустили такому беззаконию! А попробовали бы вы, когда пятьдесят тысяч было одних ляхов! да и - нечего греха таить - были тоже собаки и между нашими, уж приняли их веру.

- А гетьман ваш, а полковники что делали?

- Наделали полковники таких дел, что не приведи бог и нам никому.

- Как?

- А так, что уж теперь гетьман, заваренный в медном быке, лежит в Варшаве, а полковничьи руки и головы развозят по ярмаркам напоказ всему народу. Вот что наделали полковники! "
23. Чудо Юдо / 23 листопада 2018, 11:47
Земеля, ну нащо ото тобі було цього діда провокувати? Він же як погнав, так під вечір тільки зупинився, пожалій його очі, не пацан же все-таки, нехай хоч іноді із-за компа встає :)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації