Вхід | Реєстрація

У Кобеляках навчалися за програмою «Активні громадяни»

У Кобеляках навчалися за програмою «Активні громадяни»

Днями, на базі ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» міста Кобеляки пройшло навчання за програмою Британської Ради в Україні «Активні громадяни». Тренінг зібрав  лідерів судентського життя та викладачів закладу. Провели тренінг досвідчені фасилітатори програми.

В ході навчання учасники познайомились з програмою Британської ради «Активні громадяни», її кращими практиками та  мали змогу більше згуртуватись один з одним, поміркувати над тим, як своїми діями можна змінити місто на краще. Учасники були залучені до роботи в групах та командах, що  сприяло створенню доброзичливої та творчої  атмосфери. Учасники висловлювали свої власні думки, щодо локальних та глобальних проблем. Кожен вид діяльності, кожне  завдання обговорювалося, робилися висновки, ставилися запитання і знаходилися відповіді.

Окрім цього, кожен учасник мав змогу в команді однодумців створити проект, який буде покликаний змінити певне мікро – середовище в громаді, або вирішити конкретну проблему.  Учасники запропонували ідею зменшення травматизму на небезпечних пішохідних переходах, створення соціальної кімнати в гуртожитку та ідею запровадження роздільного збору сміття. Програма «Активні громадяни» має на меті сприяти соціальному розвитку, головною рушійною силою якого виступають самі громади. Вона заохочує членів громад брати на себе відповідальність за власні соціальні потреби і передбачає набуття ними потрібних знань, навичок і досвіду для їх вирішення.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2018, 18:16 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації