Вхід | Реєстрація

У Полтаві поліція затримала чоловіка, який забив до смерті безхатченка

У Полтаві поліція затримала чоловіка, який забив до смерті безхатченка

Подія трапилася на початку листопада у лісовому масиві поблизу вулиці Пушкарівської міста Полтава. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.  

За медичною допомогою до медиків звернувся 51-річний чоловік без постійного місця проживання. За кілька годин після прибуття до лікарні потерпілий помер. 

За даним фактом у відділенні поліції № 1 міста Полтава було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. 

– У ході досудового  розслідування наші працівники провели комплекс слідчо-оперативних заходів для встановлення особи, яка скоїла цей тяжкий злочин, - розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – Складність пошуків злочинця полягала у тому, що від часу спричинення ушкоджень пройшов певний час. До того ж, саме побиття відбувалось вночі, коли потерпілий не міг бачити опонента. 

Нападником виявився 35-річник мешканець одного із сіл Полтавського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Встановлено, що чоловік вночі прийшов до намету, в якому у лісосмузі жив 51-річний знайомий, та за допомогою палиці почав наносити удари. Після скоєного - втік. 

Фігуранту оголошено про підозру та судом обрану міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Відповідно до санкції частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, йому може загрожувати покарання - позбавлення волі на строк від 7-ми до 10-ти років.   


Автор: За матеріалами відділення поліції № 1 міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2018, 20:18 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації