Вхід | Реєстрація

Аграрії віздначили своє професійне свято

Аграрії віздначили своє професійне свято

Пізня осінь — традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт. На цей час припадає і професійне свято аграріїв. З цієї нагоди, 16 листопада, в районному Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості.

О 10 годині в залі зібрались почесні люди: керівники, спеціалісти сільськогосподарських підприємств, спеціалісти відділу агропромислового розвитку, ветерани сільськогосподарського виробництва, майбутні хлібороби — студенти Кобеляцького аграрного ліцею.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, голова районної ради Володимир Кішінський, директор Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації Сергій Фролов та начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Чердак.

Таміла Шевченко у своєму виступі подякувала аграріям за щоденну, клопітку роботу. І побажала миру на нашій землі та благополуччя в родинах.

А Тетяна Чердак, виступаючи перед присутніми, зазначила, що всі агроформування успішно завершили жнива. Найкращі показники врожайності пізніх зернових культур зафіксовані у фермерських господарствах «Урожай», «Відродження», «Нива» та в товаристві «Співдружність агротехмаш».

Після чого настала урочиста мить нагородження кращих із кращих представників агропромислового комплексу.

Директору ПСПА «Урожай» Василю Гордійку вручили Подяку Кабінету Міністрів України та Грамоту райдержадміністрації і районної ради. Почесною грамотою обласної ради та Грамотою райдержадміністрації і районної ради нагородили голову СФГ «Відродження» Валерія Дригу. Голову СФГ «Урожай» Івана Стрюка відзначили Почесною грамотою облдержадміністрації та Грамотою райдержадміністрації і районної ради. А голову ФГ «Червоні квіти» Петра Слокву нагородили Почесною грамотою Департаменту агропромислового розвитку Полтавської облдержадміністрації та Грамотою райдержадміністрації і районної ради.

Чималу кількість аграріїв по-черзі запрошували на сцену. Їм вручали Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради і квіти.

Досить символічно, в цей день всім присутнім роздали по шматочку запашного короваю. Після чого свято продовжилось концертною програмою. Перед глядачами виступили творчі колективи з міста Полтава, які подарували глядачам позитивні емоції та гарний настрій.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2018, 16:01 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації