Вхід | Реєстрація

На засіданні колегії підводили підсумки економічного і соціального розвитку району

На засіданні колегії підводили підсумки економічного і соціального розвитку району

26 листопада на розширеному спільному засіданні колегії райдержадміністрації, районної Ради регіонального розвитку розглянуто два питання. Про підсумки економічного і соціального  розвитку та виконання бюджету району за 9 місяців 2018 року доповідали завідувач сектору економічного  розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Тюпка та  начальник фінансового управління райдержадміністрації Андрій Дацко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації, голова колегії райдержадміністрації, голова районної Ради регіонального розвитку Таміла Шевченко  зазначила, що  одним з кроків  на шляху реформування  місцевого самоврядування і об’єднання громад є розвиток  співробітництва  територіальних громад з метою підвищення якості надання послуг населенню, розвитку  територій. У поточному році Озерянською сільською радою подано на обласний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування на 2019 рік спільний проект «Гарантована пожежна  безпека громад південно – західної частини Кобеляцького району», який передбачає придбання нового  пожежного автомобіля. Вживаються заходи щодо залучення  додаткових коштів для реалізації проектів, в тому числі для впровадження  проектів обласної Програми «Бюджет участі». Позитивним прикладом впровадження  проектів є Комендантівська, Канавська сільські ради, Бутенківська об’єднана територіальна громада. На жаль, але не всі сільські ради, зокрема Придніпрянська сільська рада,  долучаються до  роботи на основі міжмуніципального співробітництва.

Про стан надання субсидій населенню району за спрощеним порядком  та організацію  роботи в районі інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Зоя Петренко.

У ході обговорення присутніми членами колегії, членами  районної Ради регіонального розвитку  прийнято спільне рішення доопрацювати проекти розпоряджень голови райдержадміністрації з урахуванням пропозицій, висловлених в ході обговорення та подати на підпис у встановленому порядку. 

По закінченню засідання виконуючий  обов’язки начальника  Кобеляцької  філії  ПАТ «Полтаваобленерго» Артем Тарасов інформував про  організаційні заходи  щодо  впровадження Закону України «Про ринок електричної енергії». Підбиваючи підсумки розглянутого   питання,  Таміла Шевченко  запропонувала провести нараду з керівниками,  бухгалтерами  та відповідальними працівниками  підприємств, установ  та організацій району   щодо   вжиття організаційних заходів   з метою  впровадження Закону України «Про ринок електричної енергії».


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2018, 12:11 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації