Вхід | Реєстрація

Керівники Кобеляцького відділу поліції поспілкувалися з громадами району

Керівники Кобеляцького відділу поліції поспілкувалися з громадами району

Для того, щоб виконувати завдання, поставлені перед відділом, забезпечувати правопорядок, боротися зі злочинністю та іншими негативними проявами, обов’язково повинна бути і тісна співпраця з населенням, органами місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ.

Саме з цією метою тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького відділу поліції підполковник поліції Сергій Джулай здійснив виїзні прийом до приміщень Білицької селищної ради, Жуківської, Підгорянської та Марківської сільської ради, де зустрівся та познайомився з представниками органів місцевого самоврядування.

Під час візиту Сергій Васильович обговорив з головами сільських рад низку питань, що стосуються програми профілактики правопорушень, а також підтримання правопорядку в населеному пункті, співпраці поліції та влади задля створення безпечних умов проживання людей та про доцільність встановлення камер відеоспостереження на околицях села з метою не допущення вчинення протиправних дій.

Сергій Джулай зауважив: «Ми перш за все зацікавлені у забезпеченні правопорядку на території району. Від рівня безпеки в громаді залежить добробут людей, від швидкого й ефективного реагування на злочини – їхня захищеність. А від якості превентивної роботи – загальний стан криміногенної обстановки».


Автор: Анастасія Вітрук, прес-служба Кобеляцького віддлу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2018, 15:05 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації