Вхід | Реєстрація

Змагалися старші. Наслідували молодші

Змагалися старші. Наслідували молодші

24 листопада у спортивних залах Новосанжарської школи і райвідділу поліції пройшов тенісний турнір пам’яті вчителя фізичного виховання Теслі Бориса Дмитровича. Відкриття турніру відбулося в шкільному спортзалі, розпочавшись із оголошення хвилини мовчання за покійним вчителем, а також двома постійними учасниками турнірів, які пішли з життя цієї осені Володимиром Кривулею та Миколою Кобою та мільйонами жертв Голодомору 1932-1933 років.

 Потім слово було надано завідувачу сектору у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Володимиру Литвиненку. У своєму виступі  Володимир  Олександрович зазначив, що в залі зібралася велика кількість спортсменів та любителів тенісу різних вікових категорій, що говорить про те, що Бориса Теслю пам’ятають і шанують у всьому районі та побажав присутнім такої ж тяги до спорту і здорового способу життя, яку мав Борис Дмитрович. Поділився своїми спогадами про минуле життя вчителя і колега (колишній вчитель Соколовобалківської школи) Іван Кравцов, для якого Борис Дмитрович був наставником і духовним лідером. Про вчителя говорили і його колишні учні Сергій Шемаков та Зінаїда Кулєшова, яка виступила в ролі спонсора та вручила тенісному клубу, що базується в Новосанжарській школі, грошову допомогу для придбання спортивного інвентаря.

Варто зазначити, що цьогорічні змагання виявилися надзвичайно популярними, адже в турнірі для дорослих виявили бажання взяти участь юні, але впевнені у власних силах хлопці та дівчата. І не дарма, бо саме такі змагання дадуть змогу отримати більше досвіду та знань, спостерігаючи за старшим поколінням.

У шкільному залі змагалися чоловіки і жінки. Перемогу виборов Андрій Любко (Руденківка), друге місце зайняв Віктор Левченко (Малі Солонці), третє - Віктор П’ятенко (Нові Санжари). Призери були нагороджені грамотами і медалями.

Серед жінок перемогу здобула учениця 9 класу Лелюхівської школи Анастасія Гордієнко, друге місце у Вікторії Якуби із Богданівки. Третє місце зайняла Юлія Бурик з Нових Санжар. Жінки також були нагороджені грамотами і медалями.

Не менш запекла боротьба була в спортзалі райвідділу поліції, де змагалися чоловіки - аматори. Дванадцять учасників були розбиті на дві групи. Троє кращих учасники з кожної групи зустрілися в фіналі. Перше місце виборов Юрій Шимко (Андріївка). Друге місце у чотирнадцятирічного Андрія Бендебері (Варварівка), третє місце зайняв Юрій П’ятак (Лелюхівка). Призери були нагороджені грамотами і медалями. Крім того переможцем в номінації «За волю до перемоги» став дванадцятирічний Антон Якуба із Богданівки.

Організатори та учасники змагань висловлюють велику подяку спонсорам Михайлу Васюті і Зінаїді Кулєшовій за посильну допомогу в організації та проведенні цього чудового спортивного заходу.


Автор: прес-служба Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 листопада 2018, 16:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації