Вхід | Реєстрація

«Добробутівці» відзначили подвійне свято

«Добробутівці» відзначили подвійне свято

Працівники підприємства зібралися в Кобеляцькому центрі культури і дозвілля, аби відсвяткувати річницю заснування «Добробуту» та переглянути цікавий концерт.

Багато років однією з пріоритетних сфер розвитку української економіки є сільськогосподарська галузь.

Наша держава має багаті родючі чорноземи. На цих землях вирощують сільськогосподарську продукцію працьовиті й мудрі трудівники. Застосовуючи передові технології, вони збирають високі врожаї. Завдяки цим досягненням, Україну вважають житницею Європи.

Основними сільськогосподарськими культурами, які вирощують українські аграрії, залишаються зернові та цукровий буряк. Також працівники сільського господарства забезпечують жителів країни молоком і м’ясом.

Одним із найвідоміших агроформувань, що тривалий період успішно працює на території Полтавської області, є підприємство «Добробут» агрохолдингу «Астарта». Ця агрофірма об’єднала кращих представників сільськогосподарської галузі. Для їх ефективної роботи на всіх рівнях створені комфортні умови роботи. Трактористи та водії працюють на сучасних транспортних засобах, поля обробляються передовим обладнанням. Для вирощування високих урожаїв закупаються унікальні сорти зернових культур та застосовуються перевірені на практиці технології. Не полишає підприємство і молочну галузь. У виробничих підрозділах діють тваринницькі ферми.

2018 рік став для «Астарти» роком значних перетворень. Адже зі стрімкою зміною курсу становлення української державності, керівництву агрохолдингу потрібно було вдаватись до суттєвих змін. Працівники підприємства «Добробут» з розумінням віднеслись до перетворень і довели, що є справжніми професіоналами своєї справи. Не дивлячись на труднощі та нелегкі завдання, що виникали в їхній роботі, вони вчасно завершили всі польові роботи. Представники Кобеляцького, Новосанжарського та Козельщинського регіонів постійно співпрацювали та спільно вирішували чимало важливих питань. Завдяки цьому, агрофірма «Добробут» завершила рік із високими показниками, повністю розрахувалась із пайовиками, провела величезний обсяг робіт у соціальній сфері.

Саме про ці досягнення минулого четверга говорили представники агрохолдингу «Астарта» та підприємства «Добробут». Вони дякували своїм колегам за самовіддану працю і вчасне виконання поставлених завдань.
«Добробут» першим завершив збір зернових

15 листопада працівники підприємства зібралися в Кобеляцькому РЦКД, аби відзначити кілька важливих дат: День працівників сільського господарства, 15 років роботи фірми «Добробут» та 25 років з моменту заснування агрохолдингу «Астарта».

Першим своїх колег із професійним святом поздоровив генеральний директор «Добробуту» Андрій Березовський. Керівник привітав усіх, хто причетний до хліборобської справи:

— Наша наполеглива праця є основою добробуту родин і дозволяє дивитися впевнено в майбутнє. Бажаю вам вагомих урожаїв, здобутків у тваринницькій галузі, успіхів, достатку і процвітання. Щиро вдячний за самовіддану роботу, любов до рідної землі. Нелегким був цей рік. Та ми довели, що здатні працювати єдиною командою. Я переконаний, що попереду в нас нові звершення, адже в єдності — наша сила. Так співпало, що в 2018‑му ми святкуємо 15‑річний ювілей підприємства «Добробут». Наша агрофірма — це, у першу чергу, люди, які завдяки своїй наполегливості і вмінням ідуть до спільної мети, вірячи в майбутнє «Астарти» і всієї країни. Ми гідно витримуємо потрясіння і прямуємо до успіху.

Як розповів представник київського офісу, директор із виробництва Ерцег Желько, він приїхав на захід у святковому настрої, так як для цього є кілька причин:

— «Добробут» першим серед багатьох агрофірм завершив усі роботи зі збору і переробки сільськогосподарської продукції. Виношу привітання всьому колективу агрофірми від імені гендиректора Віктора Іванчика і київського офісу. Можливо, попереду нас чекають нові труднощі. Та ми зможемо їх подолати. У вас є командний дух, колективний підхід до вирішення проблем. Я впевний, що ми подолаємо всі виклики. І агрофірму «Добробут» у майбутньому чекають ще більше успіхів, ніж сьогодні. З іншого боку хочу сказати, що всі ми розуміємо, що компанія «Астарта» проходить певні зміни, які приведуть до кращого. Працівникам підприємства не потрібно боятися, адже увесь світ змінюється з величезною швидкістю. І ми не можемо залишатись осторонь цих змін і перетворень. Ми підтримуємо увесь ваш колектив, нову команду керівників. У вас в колективі склалась ідеальна ситуація, коли з одного боку комбінується молодість, знання і ентузіазм, а з іншого — досвід, зрілість і врівноваженість. Отож, є всі передумови, що агрофірма «Добробут» буде і надалі процвітати, а «Астарта», як міцна компанія, подолає всі проблеми, які чекатимуть на неї в майбутньому.

Голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко подякувала центральному офісу, що обрали саме наше місто для проведення цього чудового заходу. Керівник району привітала присутніх із великим святом:

— Кожен працівник агрохолдингу «Астарта» робить свій внесок у розвиток нашої великої держави. Одні вирощують хліб, інші виробляють цукор. Від імені присутніх у залі сільських голів дякую за те, що ви завжди йдете назустріч, не стоїте осторонь проблем, які виникають у жителів району, і допомагаєте їх вирішити. Керівники підрозділів постійно підставляють своє дружнє плече. Однією з важливих сторінок є, перш за все, допомога військовослужбовцям. Чимало працівників «Добробуту», їхніх рідних і дітей захищають східні кордони нашої держави. Нехай ваші родини будуть щасливі і заможні. А життя буде суцільною білою смугою.

У своєму виступі операційний директор «Добробуту» Олександр Саєнко наголосив, що, не дивлячись на зміну урядів, ріст міст, сільськогосподарська праця залишається найважливішою, завжди затребуваною і потрібною.

Керівник служби персоналу Юлія Руденко зазначила, що щасливою вважається та людина, яка із задоволенням іде на роботу і з таким же відчуттям повертається додому. Керівництво агрофірми намагається створити для своїх працівників найкращі умови роботи та забезпечити достойною заробітною платою.

Заступник директора із соціальних питань Анатолій Таранушич поздоровив з професійним святом усю «добробутівську» родину:

— Хай щастить нам з вами в хліборобській долі, хай буде все добре в наших справах. У День працівників сільського господарства прийнято підводити підсумки виробничого року, аналізувати те, що зроблено, планувати роботу на наступний рік. Команда, яка займається в агрофірмі соціальними і земельними питаннями, здійснила все, що планувала на 2018 рік, та використала значні фінанси для покращення життя працівників і пайовиків. І це дуже добре. Користуючись моментом, дякую за тісну співпрацю місцевій владі, тим, хто є комунікуючою ланкою між підприємством і жителями району. Хай здійсняться всі наші мрії у спільному домі — «Добробуті».

Керівник Кобеляцького цукрового заводу Іван Мисько від імені працівників підприємства та Департаменту цукрового виробництва нагородив Андрія Березовського за прорив у партнерській взаємодії з цукровим виробництвом у цьогорічному сезоні:

— Дякуємо працівникам агрофірми за добропорядні партнерські відносини під час вивезення з полів цукрових буряків. Ви показали високий рівень відповідальності. Вивезли буряки відповідно до встановленого графіку, оперативно реагували на зміни погодних умов.

Далі ведучі перейшли до нагородження кращих працівників. Крім Андрія Березовського та Юлії Руденко, для відзначення колег на сцену запросили директорів регіонів Василя Свічкаря, Андрія Попруги та Віталія Савченка.

Під гучні оплески присутніх вони відзначили агрономів Олега Матвійця, Олександра Логвиненка, Володимира Кучеренка, механіків Михайла Швидкого, Володимира Іващенка, електрогазозварювальників Сергія Григорьєва, Олександра Ламтьова, Василя Ткача, начальника бригади Сергія Тукала, трактористів‑машиністів Олексія Віблого, Віктора Обриньбу, Олексія Онищенка, водіїв Сергія Радченка, Віктора Дементеєнка, працівників служби тваринництва Світлану Литвин, Ольгу Рижикову, Юрія Славного, Дмитра Пивовара, представників фінансово‑економічної служби Ірину Онищенко, Валентину Теплик, Людмилу Ковальчук, земельної служби Надію Білокінь, Ірину Грабовчак, охоронців Олексія Малика, Сергія Хмєля, Миколу Мартиненка, Миколу Зарівчацького, Наталію Кізь, а також Аллу Дерезу, Наталію Гордієнко та Ніну Завізіон.

Після нагородження працівники сільськогосподарської галузі переглянули святковий концерт за участю танцювального колективу «Ювента» і гумористичної команди «Лукас».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2018, 14:45 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації