Вхід | Реєстрація

Полтавський депутат Андрій Река прогулює голосування на пляжах Єгипту

Полтавський депутат Андрій Река прогулює голосування на пляжах Єгипту

Користувачі соцмереж помітили полтавського депутата Андрія Реку на пляжі в Єгипті. І сталося це саме в той день, коли Верховна Рада обговорювала запровадження воєнного стану в Україні. Про це повідомляє «Місто ТВ».

Логічно, якби депутат у такий день пішов на роботу, а не полетів милувався рибками в Червоному морі. Втім, як кажуть, війна війною, а ол інклюзив за розкладом! 

Андрій Река, обраний в Полтавській області від Народного фронту, уже не вперше привертає увагу ЗМІ своїми екстравагантними вчинками. Полтавський обранець - злісний "кнопкодавець". Він посів друге (!) місце серед всіх депутатів Верховної Ради за кількістю зафіксованого голосування "за дядю". 

70% обіцянок Андрій Река не виконав, повідомляє "Слово і діло". Не гребує залазити в кишеню платників податків – витрусив собі компенсацію за житло в столиці, хоча має більше тисячі  квадратних метрів нерухомості.

Верховна Рада України на засіданні 26 листопада ухвалила законопроект, який дозволяє введення воєнного стану в 10 областях країни. Рішення підтримали 276 народних обранців.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2018, 14:02 | Полтавщина | Політика


1. ЛУНА / 10 грудня 2018, 06:22
Пошла жара передвыборная.
2. antibloger / 10 грудня 2018, 09:32
Тільки якась критика Реки чи Коби з’являється: "...І вот она, і вот она..." - або Луна, або Дон(що коржі зараз пече)! І Селена їх ні з ким не асоціює, це ж майже свої ...!
3. Zorn / 10 грудня 2018, 11:47
Чинна влада провела декомунізацію: змінили назви та прибрали пам’ятники. А жирних котів, які у свій час були керівниками компартійних структур (сумніваюсь що вони тоді жили за моральним кодексом будівника комунізму, який навязували рядовим грамадянам), залишили і далі управляти довірливим народом. Тоді вони були стриманіші у своїх апетитах та діях, а тепер можна дати правоохоронцеві в пику, або ж втнути іще щось нахабніше та антиморальне.
4. ЛУНА / 11 грудня 2018, 07:23
2.antibloger
«Тільки якась критика Реки чи Коби з’являється: "...І вот она, і вот она..." - або Луна, або Дон(що коржі зараз пече)! »

Ну хорошо!Мое имя Илона,немного созвучно с Луна,не правда ли?Лично я не приятельствую с Кобой или с Рекой,хотя последнего слышала в живую несколько раз.Отдых во время сесий не оправдываю ничем,кроме болезни.Позитивно отзываюсь о Новых Санжарах потому что поселок и в правду качественно отличается от многих других ,в этом заслуга местных властей и жителей.К «Дону» я отношения не имею,как в прочем и к Селене. Но все эти карикатуры подобные той,что выше есть гнусной политической травлей ,к кому бы они не применялись.Что еще?
5. земеля / 11 грудня 2018, 08:19
Пардон не по теме: во Франции мин. размер оплаты труда 1500 евро !!!!!!!!!( у нас вроде 120-130 в евро) И они бастуют. С ума сойти.
6. Beri Mor / 11 грудня 2018, 08:47
5.земеля
«Пардон не по теме: во Франции мин. размер оплаты труда 1500 евро !!!!!!!!!( у нас вроде 120-130 в евро) И они бастуют. С ума сойти.»

Так у нас же Путін заважає.Якби не Путін,то в нас би ого-го...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації