Вхід | Реєстрація

Потужний вибух у Бутенках: замах чи порушення правил безпеки?

Потужний вибух у Бутенках: замах чи порушення правил безпеки?

8 грудня у селі Бутенки в одному із приватних домоволодінь стався потужний вибух. Лише завдяки щасливому збігу обставин не постраждали люди. Так звана літня кухня практично повністю зруйнована, у житловому будинку вибуховою хвилею винесло вхідні двері та вікна. Звук вибуху було чути на кількасот метрів.

Про цю надзвичайну подію, що сталася близько четвертої години ранку, редакцію повідомив депутат бутенківської громади Павло Гунжель. Він висловив припущення, що вибух стався в результаті чийогось злого умислу. Адже власник домоволодіння в якому сталася ця подія не так давно на сесії Бутенківської громади розповів про можливі зловживання і порушення законодавства у місцевій школі школі.

На місці події вже працювали правоохоронці та працівники газової служби. Поліцейські зареєстрували подію. Вони розглядають кілька версій причини вибуху. Головна із них – порушення експлуатації газових приладів. Але поки що не відкидають і припущення щодо спланованого вибуху.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2018, 16:14 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації