Вхід | Реєстрація

Двох гравців ХК «Кременчук» визнали кращими у листопаді

Двох гравців ХК «Кременчук» визнали кращими у листопаді

Українська хокейна ліга і ТМ «Parimatch» продовжують традицію щомісячного вручення нагород кращим гравцям чемпіонату Української хокейної ліги Парі-Матч. Нагадаємо, що індивідуальні призи отримують кращий воротар, кращий захисник і кращий нападаючий за підсумками кожного місяця. Окремою нагороди удостоюється автор найбільш красиво закинутої шайби.

Кращим воротарем листопада став представник херсонського «Дніпра» Олег Петров. У 6 матчах голкіпер пропустив 8 шайб, заробивши коефіцієнт надійності 1.37 і відбивши 95,7% кидків. 2 зустрічі з 6 стали «сухими» для воротаря «Дніпра».

Кращим гравцем лінії оборони став Всеволод Толстушко з «Кременчука». У 8 матчах захисник набрав 4 (1 + 3) очки при показнику корисності +7. Добре проявив себе Толстушко в матчах проти прямих конкурентів - «Дніпра» і «Донбасу», заробивши по результату трьох зустрічей з ними корисність +1.

Кращим форвардом місяці став інший представник «Кременчука» Микола Кисельов. Нападаючий ударно провів листопад, набравши в 7 матчах 11 (6 + 5) очок. Особливо видатною для Кисельова стала гра проти «Дніпра», що завершилася перемогою «городян» (5: 4) - там форвард взяв участь у всіх шайбах своєї команди, оформив хет-трик і зробив 2 результативні передачі.

Автором найбільш красивою закинутої шайби в листопаді став нападник «Дніпра» Кирило Бондаренко. Після кидка Сергія Афанасьєва шайба зрикошетила від воротаря, і Кирило Бондаренко, будучи в оточенні захисників команди суперника, в повітрі підбив ігровий снаряд прямо над плечем голкіпера:


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2018, 10:50 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації