Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому терцентрі виготовляли різдвяні віночки

У Гадяцькому терцентрі виготовляли різдвяні віночки

Напередодні Нового року та Різдва завжди хочеться створити в будинку особливу, урочисту атмосферу. Ми наряджаємо ялинку прикрашаємо оселю декоративними дрібницями. Не так давно до нас перекочував західний звичай використовувати різдвяний вінок. Ця красива і нарядна штучка відмінно доповнює оздоблення квартири і заряджає всіх домашніх святковим настроєм.

У різдвяних вінках традиційно використовують три фіолетові свічки і одну рожеву, що відповідає кольорам літургії богослужіння. Зараз мало хто знає про ритуал запалювання свічок. Призначення символічного прикраси змінилося: його використовують в якості декору. Вінок можна придбати в будь-якому флористичному магазині. Але особливу радість принесе виготовлення такого виробу власними руками. Зробити вінок нескладно.

Новорічний вінок можна виготовити з шишок, прищіпок, яєчного лотка, шкарпеток; з гудзиків, винних пробок; з газетних трубочок, паперу, картону або серветок; з бісеру, фруктів, овочів і ялинкових кульок; з фетру, надувних кульок, краваток, святкової мішури; з ялинових гілочок, CD-дисків та інших підручних предметів. Ще один не менш ефектний та ще й смачний варіант новорічного вінка, для виготовлення якого використовуються цукерки.

Саме такий вінок і вирішили виготовити учасники клубу «Прикладне мистецтво». Озброївшись фантазією, новорічним дощиком та солодощами учасники клубу створили неймовірні різдвяні вінки.


Автор: «Гадяч News»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 грудня 2018, 11:35 | Гадяч | Культура та освіта
1. Zorn / 11 грудня 2018, 14:16
Щось про Кобеляцький терцентр давно нічого не чутно. Минув День людей похилого віку, День інвалідів, День соціального працівника..... а про структуру, в якій більше сотні працюючих, про її діяньність немає ніякої інформації. Коли працювала керівником терцентру Шмуль В.О., то і заходи були і терцентр звучав. А тепер щось вони в підпілля пішли. Може немає вже цієї соціальної служби?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації