Вхід | Реєстрація

У приміщенні міської ради в День захисника Вітчизни вітали винуватців свята

У приміщенні міської ради в День захисника Вітчизни зібралися ті полтавці, які мають безпосереднє відношення до свята. Ветеранів Великої Вітчизняної війни, Збройних Сил, військовослужбовців, правоохоронців та представників служби МНС на урочистих зборах вітав міський голова Андрій Матковський.
Запрошених на урочисті збори з нагоди Дня захисника Вітчизни гостинно зустрічають ще на першому поверсі міської ради. Волонтери центру соціальних служб для сім', дітей та молоді допомагають ветеранам зняти верхній одяг та проводжають нагору. Шикування курсантів інституту зв'язку та духовий оркестр додають урочистості. Ветерани прийшли до міської ради заздалегідь – для них цього дня випала приємна нагода поспілкуватися з бойовими побратимами.
Дмитро Євсєєв, ветеран:
- Приємно зустрітися, поспілкуватися з друзями. Може, таких вже й немає, з якими я служив, воював, але тут воїни, які захищали Батьківщину, дали життя вам, молодим, так що вдячний за зустріч.
Полковник у відставці Йосип Гофман говорить: свято, яке відзначалося в Україні за часів Радянського Союзу, без сумніву, необхідне і в наш час.
Йосип Гофман, полковник у відставціЖ
- Традиції, які були закладені радянською армією, повинні зберігатися, і ветерани повинні передавати їх молоді, щоб вона зберігала їх та примножувалаю
Необхідність відзначати свято 23-го лютого у своєму вітальному слові підкреслив і міський голова Андрій Матковський. Зазначив: цього дня варто згадати і учасників Великої Вітчизняної війни, і бойових дій в Афганістані, і захисників Полтавської фортеці, які на чолі з полковником Келіним втримали натиск на місто триста років тому. Теплі слова вітання зі святом сказав мер і на адресу присутніх.
Андрій Матковський, міський головаЖ
- Сьогодні, дорогі ветерани, військовослужбовці, я хочу привітати вас із цим світлим святом. Хочу побажати, щоб завжди над Полтавою булоь мирне небо, щоб наші сучасні військовослужбовці були завжди готові прийти на захист своєї Батьківщини. А краще, щоб ми захищали своїх жінок не з з-броєю в руках, а на трудовому фронті - від злиднів та безгрошів'яю
Андрій Матковський зазначив: міська влада Полтави намагається всіляко підтримати тих, хто стояв та стоїть на варті миру. Незважаючи на економічну кризу, в цьому році квартири отримали 23 ветерани Великої Вітчизняної війни, 10 військовослужбовців, четверо афганців та 24 правоохоронці. Цього святкового дня присутніх на урочистостях мер Полтави нагородив відзнаками територіальної громади.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2010, 16:58 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації