Вхід | Реєстрація

Жительку Лохвиці, яка торгувала опієм, засудили до 6 років позбавлення волі

Жительку Лохвиці, яка торгувала опієм, засудили до 6 років позбавлення волі

Установлено, що 43-річна жителька міста Лохвиця, яка вже раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за наркозлочини, перебуваючи на іспитовому терміні, за місцем власного проживання виготовляла, зберігала наркотичні засоби – опій ацетельований та макову солому, які в подальшому незаконно збувала громадянам за грошові кошти.

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області зловмисницю визнано винною у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинене повторно) КК України та за  ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України) КК України.

Обвинуваченій призначено остаточне покарання у виді 6 років 3 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є у її власності, крім житла.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2018, 10:52 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації