Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі поліцейські завітали з подарунками до малечі

Кобеляцькі поліцейські завітали з подарунками до малечі

Правоохоронці Кобеляцького відділу поліції в День Святого Миколая завітали з подарунками до вихованців підшефного Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру

Працівники Кобеляцького відділу поліції традиційно на свята приїжджають до своїх підшефних – до  хлопців та дівчаток Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру Полтавської обласної ради.

Піклуючись у покращенні матеріально-технічного забезпечення інтернату та докладаючи інших зусиль, правоохоронці, аби їх маленькі підшефні не були залишені на самоті зі своїми проблемами і відчували постійну увагу, турботу дорослих, і на день святого Миколая завітали до своїх підопічних. Підсолодити свято вирішили солодощами.

Зі словами привітань до дітей звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Кобеляцького відділу поліції Сергій Джулай, який всім вихованцям побажав не хворіти, загадувати якомога більше бажань, які обов’язково мають здійснитись, весело відпочити на новорічних святах та запропонував створити дитячу футбольну команду, назву якої надав право придумати вихованцям. В свою чергу діти з задоволенням прийняли таку ідею та під час зимових канікул обов’язково придумають назву футбольної команди.

Під час зустрічі з дітлахами поліцейські отримали найцінніше – блискучі оченята, радісні посмішки, теплі обійми та яскраву святкову програму на тематику: «Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай…». Після завершення свята всім хлопцям та дівчаткам поліцейські спільно з гостями вручили солодощі.


Автор: Анастасія Вітрук, прес-служба Кобеляцького віддлу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2018, 10:00 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації