Вхід | Реєстрація

Завод медскла гарантує безпеку

Після трагедії у Луганську, коли від вибуху кисневих балонів загинули медики та пацієнти, у медичних закладах області посилили контроль за справністю та використанням кисневого обладнання. А вчора головні лікарі та фахівці з техніки безпеки лікарень Полтавщини побували на  підприємстві, що виробляє кисень для медичних потреб.
ВАТ «Полтавський завод медичного скла» нині найбільший виробник медичної тари в України. Підприємство, засноване у 1928 році як майстерня з виготовлення лабораторних та медичних виробів, зараз перетворилося на сучасне високотехнологічне виробництво. А для забезпечення стабільності показників якості кисню, що використовується тут у технологічному процесі, на підприємстві збудували киснево-компресорну станцію. Це дало змогу не лише забезпечити власні потреби у кисні, а й постачати його у лікувальні заклади.
Останні події у луганській лікарні мушують медиків ретельніше обирати постачальників кисню. Завод же медичного скла має всі відповідні сертифікати якості. Уже нині полтавський продукт закуповують Київ та Харків, адже надсучасне заводське обладнання дає змогу виробляти майже вдвічі більше кисню, ніж його тут використовують.
Для медичних закладів завод пропонуює балон газоподібного кисню за 23 гривні, а за 1350 гривень - тонну рідкого продукту.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2010, 17:15 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації