Вхід | Реєстрація

Подорожчає вода і вивезення відходів

Подорожчає вода і вивезення відходів

Тарифи зростуть у зв’язку зі зміною вартості електроенергії, паливно-мастильних матеріалів та підняттям мінімалки.

14 грудня на офіційному сайті Новосанжарської селищної ради з’явилось повідомлення про намір комунального підприємства «Джерело» підняти ціни на водопостачання та вивезення твердих і рідких побутових відходів.

Нагадаємо, що діючі тарифи були затверджені у травні минулого року. Населення платило за куб води 12,7 гривні, бюджетні установи — 18,5, інші споживачі — 39,5.

Із 1 січня побутові користувачі за 1 кубометр спожитої холодної води заплатять 18 гривень 90 копійок. Для бюджетних установ тариф становитиме також 18,9 гривні, а для інших споживачів — 43 гривні.

Послуги з вивезення твердих побутових відходів коштуватимуть населенню 141,67 гривні за кубометр, 21,25 гривні з однієї особи на місяць, для бюджетних установ та інших споживачів — 127,2. Наразі діє тариф — 97,72 гривні,12,00 та 91,4 відповідно.

За вивезення рідких побутових відходів населення платить 62 гривні, бюджетні організації та інші споживачі — 70,7. Комунальне підприємство пропонує встановити єдиний тариф для всіх — 100 гривень за 1 кубометр.

Тарифи зростуть у зв’язку зі зміною вартості електроенергії, паливно-мастильних матеріалів та підняттям мінімалки.

Зауваження та пропозиції щодо введення тарифів приймаються до 27 грудня за адресою: КП «Джерело» Новосанжарської селищної ради, 39300, смт. Нові Санжари, провулок Пролетарський,1/2 або на електронну адресу [email protected]


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2018, 12:30 | Нові Cанжари | Фінанси


1. ЛУНА / 22 грудня 2018, 20:06
Дорожает все бензин,газ,трубы там всякие.Конечно вода и вывоз мусора будет дорожать.Тут не поспориш.Вот только рывок что-то великоват особенно по мусору.У моих родителей вода где то также (около 20гр.) стоит,а мусор дешевле в два с половиной раза.правда забирают самосвалом,а контейнера не стоят.
2. orakul / 23 грудня 2018, 07:31
Гарна стаття. Добре що нас наше ЕХО своєчасно інформує. Добре, що адмін дуже демократичний і не видалив комент Луни, яка дозволила собі порушити правила користування сайтом і написала про те, що тариф "что-то великоват особенно по мусору." Луна підділа сумніву правильняість тарифу, а значить і професійність чинвників його піднявших і затвердивших. Цим вона нанесла коварну непряму образу чиновникам і порушила П.2.1 Правил, який забороняє "непрямі образи честі й гідності окремих осіб чи груп людей, у тому числі політиків, чиновників.." Крім того Луна, вибраним ніком порушує П.2.6 правил, так як саме слово Луна є москальське і його вживання ображає честь і гідність усіх свідомих патріотів, побратимів і просто гідних людей, які робили Ревоюцію Гідності і творили нову європейську Україну. Крім того, її нік можна розцінити як ксенофобський, так як будь-якій розумній людині зрозуміло на що намікає Луна своїм ніком. Дуже вона хитра і коварна ця Луна. А тариф по мусору треба піднімати ще більше, бо мусор грязний, а вода чиста. Треба усі тарифи зробити такими як у всьому світі, особливо у Європі. Нові тарифи, це велике досягнення майдану. Нічого нам плестися у хвості. Пора вже Україні ставати передовою країною Європи і світу. Слава Україні!
3. земеля / 23 грудня 2018, 08:38
2.orakul
« що тариф "что-то великоват особенно по мусору." »


Валера, кончай(если можешь) юродствовать, лично мне не до смеха. Що занадто то не здорово-говорил мой сосед. По последней информации от 7 до 9 млн. украинцев работают за границей. Тебе не надо рассказывать какая это угроза для страны, в которой и мы с тобой живем. Кстати твоего любимчика Гройсмана чуть ли не к уголовной ответственности хотя привлечь. Без обид.
4. Чудо Юдо / 23 грудня 2018, 08:44
Та він просто випендрюється.
Не дозволяють всі матеріали засирати однією і тією ж самою інфою (яку тут всі читають уже кілька років від нього) і тепер знову всяку лабуду чеше, але уже відверто спеціально.
Валєра, та заведи ти собі блог і пиши там статті на твою улюблену тему, то я думаю там коментарі можна у тому ж стилі чесати буде. Тільки ж ніхто не читатиме, оце біда...
5. микола козак / 23 грудня 2018, 08:52
Оракул , підтримую ,Це отримана гідність.Чого хотіли , те і маємо.Давайте патріоти і далі валяти що ще лишилось , попереіменовувати все і заживем щасливо.А Луна - вона ж свідома і сама цього хотіла.
6. Maksym / 23 грудня 2018, 08:59
5.микола козак
«Оракул , підтримую ,Це отримана гідність.Чого хотіли , те і маємо.Давайте патріоти і далі валяти що ще лишилось , попереіменовувати все і заживем щасливо.А Луна - вона ж свідома і сама цього хотіла.»

Дешевенько ж ви оцінюєте свою гідність.
7. микола козак / 23 грудня 2018, 10:44
6.Maksym
«Дешевенько ж ви оцінюєте свою гідність.
»

Про яку гідність іде мова?Це гідність , щоб шукати по всьому світу , рабувати , щоб заробити на прожиття?Чи гідність , коли тебе вважають за бидло?Чи гідність , коли тарифи піднімають в рази , а пенсію в грудні добавили на 4-8грн , кому як?
8. orakul / 23 грудня 2018, 11:05
3.земеля
«кончай(если можешь) юродствовать, лично мне не до смеха.»

Земля, смех - единственное, что осталось и его еще не запретили. А могут. Скажут,что поскольку с нас смеется весь мир и особенно "москали". то смех надо запретить. Скоро в законе напишут: кто смеется, тот сєпар и совок.
3.земеля
« от 7 до 9 млн. украинцев работают за границей.»

Это больше достижение революции гидности. Это долгожданный безвиз! Слава Украине!
3.земеля
«Тебе не надо рассказывать какая это угроза для страны, »

Не надо,я это знаю, и уже лет пять тут об этом пишу. Теперь такие коменты удаляют, поэтому - Слава Украине!
3.земеля
« твоего любимчика Гройсмана чуть ли не к уголовной ответственности хотя привлечь»

Не перекручивай. Это любимчик селены. А насчет привлечения, так кто же его привлечет? Ты читай настольную книгу всех свидомых мырян Библию, там черным по белому написано «Господом будет оправдано и прославлено все племя Израилево». (Исаия 45:25) Можешь проверить. Слава Украине и ее богу!
9. orakul / 23 грудня 2018, 11:07
А... еще Томосу слава!
10. orakul / 23 грудня 2018, 11:10
6.Maksym
«Дешевенько ж ви оцінюєте свою гідність.»

Та то ж не я, то не моя гідність. То ваша гідність, то ви її здобули у майданах і в боях... із народом. Слава Україні!
11. orakul / 23 грудня 2018, 11:27
7.микола козак
«Чи гідність , коли тебе вважають за бидло?»

Головне, ким вони себе вважають. А вони себе вважають найгіднішими серед усіх народів світу. Вони херої, і вони здобули.
7.микола козак
«а пенсію в грудні добавили на 4-8грн , кому як?»

То ж дуже добре що добавили. Слава Україні! Сьогодні бачив одного дивака, так він взагалі без пенсії, і без роботи, і без здоровя. Він тепер від усього вільний, свобідний. Нарешті. Хату свою він продав чи то за борги, чи то за горілку. Точно не знаю. Тепер він ніде не прописаний і ніхто його прописувати не хоче. Та воно й правильно. Прописка - совковий пережиток. Тепер прописки немає, є реєстрація. І це добре. Захотів - зареєструвався. Не захотів - не реєструйся. Особливо, якщо ніде реєструватися. Це правильно, так у всьому світі. От тільки у пенсійному йому сказали, що без реєстрації йому пенсію ніхто не нарахує. Потинявся він по знайомих - не хочуть його до себе "прописувати". В паспортному кажуть: давай домову книгу, тоді пропишемо. А де ту домову книгу взяти, коли у нього й дома ніякого немає. Я йому кажу: зроби собі будку, напиши на ній "Сірко". Одні думатимуть, що то знаменитий козак, а інші - що собака. Може тоді тобі хтось і допоможе. У нас же купа волонтерів всяких, які собаками і собачими притулками переймаються і ЕХО це питання дуже таки сурйозно піднімає. Та воно тоді й Європа відгукнеться, бо у Європі нащот собак дуже сурйозно. Якщо собака бездомна і без харчів, то тоді і Гройсману непереливки будуть аж від самого Бруселю. Слава Україні!
12. ЛУНА / 23 грудня 2018, 21:44
2.orakul
«Гарна стаття. Добре що нас наше ЕХО своєчасно інформує. Добре, що адмін дуже демократичний і не видалив комент Луни, яка дозволила собі порушити правила користування сайтом і написала про те, що тариф "что-то великоват особенно по мусору." Луна підділа сумніву правильняість тарифу, а значить і професійність чинвників його піднявших і затвердивших. Цим вона нанесла коварну непряму образу чиновникам і порушила П.2.1 Правил, який забороняє "непрямі образи честі й гідності окремих осіб чи груп людей, у тому числі політиків, чиновників.." Крім того Луна, вибраним ніком порушує П.2.6 правил, так як саме слово Луна є москальське і його вживання ображає честь і гідність усіх свідомих патріотів, побратимів і просто гідних людей, які робили Ревоюцію Гідності і творили нову європейську Україну. Крім того, її нік можна розцінити як ксенофобський, так як будь-якій розумній людині зрозуміло на що намікає Луна своїм ніком. Дуже вона хитра і коварна ця Луна. А тариф по мусору треба піднімати ще більше, бо мусор грязний, а вода чиста. Треба усі тарифи зробити такими як у всьому світі, особливо у Європі. Нові тарифи, це велике досягнення майдану. Нічого нам плестися у хвості. Пора вже Україні ставати передовою країною Європи і світу. Слава Україні!»

Ух сколько я нанарушала.Да, наверное зря,теперь Оракул точно усомнится в равноправии комментаторов и далее будет воздыхать не равнодушием.
13. orakul / 24 грудня 2018, 07:04
12.ЛУНА
«Ух сколько я нанарушала»

Эх Луна, Луна.... Ну нельзя же так. На момент написания мной комента ваш комент был тут единственным и другого комента, который можно было взять для примера, просто не было.
14. ЛУНА / 24 грудня 2018, 21:13
13.orakul
«Эх Луна, Луна.... Ну нельзя же так. На момент написания мной комента ваш комент был тут единственным и другого комента, который можно было взять для примера, просто не было.»

Ну если это по необходимости и для затравки,то мир!
15. orakul / 25 грудня 2018, 09:26
14.ЛУНА
«то мир!»

"Миру мир!"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації