Вхід | Реєстрація

Підтримку та соціальні пільги отримують полтавські підприємства

Міська програма «Добрі справи», яку свого часу ініціював міський голова Андрій Матковський, продовжує залучати всіх небайдужих до меценатської справи. Не залишаються осторонь її й аптечні мережі міста. Хто отримав від останніх додаткові пільги, знають наші журналісти.
Міська програма «Добрі справи» продовжує набирати обертів. Після турботи про дошкільні і навчальні заклади міста суттєву допомогу отримав колектив Полтавського автоагрегатного заводу.
Володимир Іванович – налагоджувальник одного з цехів. Розповідає: працює на автоагрегатному більше 30 років. Особливих нарікань на здоров'я не має, проте зізнається: вік бере своє, тож іноді доводиться зазирати до аптечних установ міста.
Володимир Іванович, налагоджувальник цеху:
- Доводиться ходити, вже вік який. До того ж, і сім'я у мене єю
Для Володимира Івановича і ще більше 1000 працівників автоагрегатного заводу – подарунок у вигляді дисконтних карт від однієї з аптечних мереж міста. Свого часу, розповідають на заводі, колектив їхньої профспілкової організації звернувся до міської влади з проханням знайти можливість надати їм дисконтні картки для придбання медпрепаратів в аптеках міста. Тепер – у кожного із співробітників на руках – власна карта зі знижкою від 5 до 20% у тих аптеках, перелік яких вказаний на зворотньому боці картки.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2010, 17:25 | Полтава | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації