Вхід | Реєстрація

Христина Панасюк виступила з концертом у Нових Санжарах

Христина Панасюк виступила з концертом у Нових Санжарах

Минулої п’ятниці в Центрі культури та дозвілля відбувся концерт співачки і волонтерки з Рівного.

23 грудня на запрошення голови Новосанжарської райдержадміністрації Сергія Бульбахи в селищі виступила виконавиця авторських пісень Христина Панасюк.

Жінка викладає фортепіано у музичній школі, виховує двох малюків, є однією з найактивніших волонтерок рівненської організації «Дар». Зі своєю гітарою вона об’їздила майже всю лінію зіткнення. Як волонтер жінка допомагає військовим та демобілізованим. Христини Панасюк виступила в Центрі культури і дозвілля. Із нагоди її приїзду в фойє будівлі фотокореспондент Анна Чапала презентувала виставку світлин під назвою «Дякую за службу». На фото — будні українських військових.

Захід розпочався з вручення відзнак. Голова РДА Сергій Бульбаха передав почесні відзнаки Президента України учасникам бойових дій.

Голова РДА розповів, що вже кілька років слідкує за творчістю виконавиці. Саме на прохання місцевих військовослужбовців він запросив Христину Панасюк виступити в Нових Санжарах.

— За чотири роки люди уже звикли війни і, як на мене, у багатьох почала з'являтись байдужість. Війна десь там, на сході країни досі гинуть хлопці, а у нас тут, на мирній території, усе добре. Нам потрібно пам'ятати кожного дня, що війна не закінчилась, — сказав Сергій Бульбаха.

Зі слів Христини Панасюк, більшість пісень вона написала після поїздок на схід України, після певних переживань, спілкування з бійцями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації