Вхід | Реєстрація

У Новий рік із робоконструктором Лего

У Новий рік із робоконструктором Лего

Ні для кого не таємниця, що улюбленим святом усіх дітей являється Новий рік. Адже малеча з нетерпінням чекає казкового героя Діда Мороза, який приносить їм подарунки. До того ж ті, що діти забажали. Практика показує, що найпопулярнішою грою останнього десятиліття вважається робоконструктор Лего mindstorms, який батьки можуть замовити за найвигіднішою ціною у кращому дитячому інтернет-магазині "Носорог" за адресою https://nosorog.net.ua/1480-lego-mindstorms. Такому новорічному подарунку зрадіють і хлопці, і дівчата, бо завдяки своїй універсальності, робоконструктором граються всі, без виключення, діти.  

Уявіть, наскільки особливим є конструктор Лего mindstorms, якщо іграшка випускається двадцять років поспіль. За цей час з’явилось три версії робоконструктора. Mindstorm Lego буде цікавий як для десятирічних дітей, так і для шістнадцятирічних підлітків. З робоконструктором не лише цікаво проводити час у дома, ця техніка використовується для освітніх цілей, аби розвивати логічне і творче мислення дітей.

Mindstorm Lego обладнаний мікрокомп'ютером, мотором та двома великими двигунами. Він реагує на сенсорний дотик. Має інфрачервоний датчик і приймач.

Особливість робоконструктора в тому, що до нього можна додавати додаткові набори. Це допомагає збільшити початкові можливості конструктора.  

Не дивлячись на те, що зараз випускається робот третього покоління, до нього можна приєднати деталі, що йшли в комплекті з першою моделлю. Підходять навіть датчики. Щоправда, у кожної моделі оновлений мікрокомп’ютер і унікальне програмування. Чим старша дитина, тим серія робокомп’ютера буде більш "прокачанішою".

Лего mindstorms унікальний ще тим, що його рекомендує Міністерство освіти. Використовуючи робоконструктор, діти навчаються визначати його механічні та електронні функцій і технічні характеристики, зуміють проектувати різні модифікації, створюватимуть програми відповідно до поставленого завдання.

Не дарма ж говорять, що навчання найкраще пізнається у грі. Якщо ваша дитина любить з дитячих років складати конструктори, тоді Лего mindstorms стане найкращим подарунком під ялинку. У особливі свята діти мають отримувати особливі презенти. Тому потурбуйтесь про те, аби ваше чадо не лише отримувало задоволення від довгоочікуваного робоконструктора, а й разом із ним розвивало увагу, уяву,  пам’ять і логіку.


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 грудня 2018, 20:26 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації