Вхід | Реєстрація

Жовта Земляна Свинка обіцяє: 2019-ий буде вдалим і повним несподіванок

Жовта Земляна Свинка обіцяє: 2019-ий буде вдалим і повним несподіванок

Відгриміли святкові салюти і закінчилися новорічні канікули, а всюди й досі лунає веселе дзявкотіння господині 2018 року — Собаки. Та вже 5 лютого ми почуємо боязке і наполегливе хрюкання. Адже, згідно зі східним календарем, на трон підніметься нова володарка — Свиня, та не якась там чорно-ряба або біла, а Жовта і до того ж Земляна.

 

 

Щур (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Щури завжди біжать по своєму шляху і їх складно збити з пантелику. Жовта Свиня в захваті від такої цілеспрямованості, тому цей рік принесе масу можливостей. У першу чергу, Щурам необхідно визначитися з видом діяльності, а потім знайти кошти, які вони вирішать вкласти в розвиток бізнесу. Так, і не забудьте оновити гардероб: геніальність геніальністю, а ділові костюми, дорогий годинник і шикарні туфлі вам не зашкодять.

У 2019-му Свиня буде шукати розумних і симпатичних шанувальників, а Щурам залишиться довіритися серцю: інтуїція працює без збоїв. Нюх теж не підведе — коли в повітрі запахне весною, Щури кинуться одружуватись. Якщо ж штамп давно поставлений, Щурам не варто лягати на диван і зітхати від нудьги, половинка не дасть вам цього зробити і весь рік буде вигадувати милі сюрпризи.

Процес збагачення пройде стрімко: викиньте з дому непотріб і підготуйте місце під скрині. Не відривайтеся від колективу — бути олігархами-одинаками нецікаво.

 

Бик (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Гороскоп передбачає Бикові непередбачуваний, але плідний період. Вас чекають перспективи в роботі, нова сфера діяльності і рішучі кроки в бізнесі. Тільки для цього знадобляться завзятість і здорові амбіції. Бикові слід тримати емоції під контролем, а також зважувати кожне сказане слово. Інакше, критичними зауваженнями ви можете незаслужено образити тих, хто вам близький і дорогий.

Бикам-чоловікам можуть пробачити різкі висловлювання, а от жінкам цього знаку доведеться прикласти зусиль, щоб повернути прихильність близьких людей. Усе це загрожує зривами, депресією і загостренням хронічних хвороб. Бикові краще не лікуватися самостійно, інакше ситуація зі здоров’ям погіршиться.

У любовній сфері посміхнеться удача. Сімейні пари ще раз переживуть чудовий «медовий місяць» або поїдуть в іншу країну на постійне місце проживання. Неодружені Бики на початку року зустрінуть кохану людину і укладуть офіційний шлюб. Закоханим свиня обіцяє довге, гармонійне і щасливе життя. Не забувайте брати участь у розважальних заходах, ходити в гості і заводити нові знайомства.

 

Тигр (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Свинка підготувала Тигру приємні сюрпризи в особистому житті. Це може бути не тільки зустріч «другої половинки», а також весілля, вінчання та поява на світ первістка. Робота теж буде «бити ключем», у найкращому сенсі цього слова. Перед Тигром з’являться такі перспективи, про які можна лише мріяти: вивчитися на нову професію, зайняти високу посаду, познайомитися з цікавими людьми. Не виключений бурхливий роман з колегою.

Рік Свині «урожайний» на подорожі, тому Тигру неодноразово доведеться їздити по світу. Тільки не забудьте взяти за компанію друга, родича або кохану людину. Поїздки допоможуть Тигру не тільки отримати нові враження і відволіктися від проблем, а й зміцнити стан здоров’я — як фізичного, так і психічного.

Ситуація з грошима не буде такою безхмарною, як хотілося б Тигру. Але Свиня зробить усе можливе, щоб уникнути жорсткої кризи і фінансових втрат. Завдяки близькому і щедрому родичу, Тигр викрутиться зі складної ситуації. Йому запропонують взаємовигідну співпрацю. Ні в якому разі не говоріть «ні», інакше надовго залишитеся без грошей. Довіряючи цій людині, Тигр зможе уникнути ризику, обману і численних авантюр.

 

Кролик (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Кролику в цьому році боятися немає чого, адже його в усьому підтримує Свиня. Значить, можна розраховувати на успіх в будь-якій справі, а також не перейматися через матеріальне становище. Східний гороскоп передбачає Кролику не тільки перспективні, але і довгострокові контракти. Тільки не поспішайте одразу погоджуватися і підписувати документи. Усе ретельно продумайте, а потім закріпіть ділову угоду міцним рукостисканням.

Свиня радить Кролику трепетно поставитися до здоров’я, яке може серйозно похитнутися. Одягайтеся по погоді, уникайте протягів і переохолодження, а також подбайте про профілактику остеохондрозу. Свиня рекомендує Кролику зайнятися спортом, добре харчуватися, а також забути про екстремальні види спорту.

У сім’ї в Кролика пануватиме благополуччя і стабільність. З чоловіком — повне взаєморозуміння, любов і незгасна пристрасть. Що стосується самотніх Кроликів, то їх чекає бурхливий роман, який може легко «згаснути» або підкидатиме в стосунки романтику, щирі зізнання і сюрпризи.

 

Дракон (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Щастя і благополуччя обіцяє Дракону східний гороскоп. Ви будете більше радіти життю, ніж переживати і турбуватися через проблеми. Свиня вселить у Дракона таку впевненість і оптимізм, що можна досягти будь-яких висот у кар’єрі та особистому житті. Є шанс отримати нову роботу, освоїти цікаву професію, по-справжньому закохатися і фінансово збагатитися.

Мрії творчих Драконів легко втіляться в реальність. Уже восени реалізуються ідеї. Якщо Дракон злегка ризикне і відкриє свій бізнес, то на цьому терені швидко підніметься вгору. Протягом року ви примножите свій дохід в кілька разів.

Свинка радить Дракону провести інвентаризацію в особистих і ділових зв’язках. Якщо комусь не довіряєте, то краще мирно розійтися з цією людиною. Головне, щоб Дракон не чіплявся за минулі любовні або дружні стосунки. Адже не можна почати життя заново, якщо не відмовлятися від знайомств, розваг та романтичних побачень.

 

Змія (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

2019 рік передбачає Змії народження довгоочікуваної дитини, з якою і будуть пов’язані всі клопоти в родині. У зв’язку з цією подією, можливі не тільки турботи, але і матеріальні витрати. Але вже навесні фінансове становище поліпшиться.

У Змії підвищиться самооцінка і впевненість у своїх можливостях. Це допоможе їй піднятися вгору службовими сходами і отримати нову посаду. Свинка радить приділяти увагу не тільки кар’єрним питанням, а й зовнішньому вигляду. Відвідайте салон краси, косметолога і дієтолога. Змії не завадить зміцнити здоров’я за допомогою фізичних вправ, а також відкоригувати фігуру. Головне, щоб усе було в міру: розумна дієта, навантаження в спортзалі і процедури з омолодження шкіри. Інакше, Змії доведеться ще й дерматолога відвідати, щоб зняти запалення на обличчі.

Успіх супроводжуватиме Змій, які давно планували змінити місце проживання. Можливо, багато їх поїде працювати за кордон, а також купувати в іншій країні житло за вигідною ціною. Не рекомендується Змії слухати поради родичів, якщо вони будуть проти вашого рішення. Коли на карту поставлена перспективна робота, то нікого не слухайте. Тим більше, що є шанс далеко від батьківщини зустріти кохану людину і укласти з нею шлюб.

 

Кінь (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Чим більше Кінь працюватиме у рік Свині, тим більше отримає в якості винагороди. Східний гороскоп обіцяє не тільки високу посаду, але і гідну зарплату. Тільки не слід одразу ж давати згоду на нову роботу, інакше близькі люди почнуть звинувачувати вас у зайвій зайнятості і надмірних амбіціях. На тлі цього виникнуть проблеми у відносинах з ріднею, особливо у Коней-жінок. На цьому підґрунті непримиренності можливе розлучення з чоловіком.

Але, якщо ситуація на роботі владнається на користь Конячки, то вона досягне в 2019 році неймовірних успіхів і підвищить професійний рівень. Вас поставлять біля керма великої компанії або фірми, що вже дасть значний поштовх для кар’єрного злету. Східний гороскоп обіцяє Коню переїзд в іншу країну або місто, аби активно взятися за роботу. Це сприятливо позначиться і на особистому житті. Ви зустрінете «другу половинку», зіграєте весілля і заплануєте народження дитини.

Про здоров’я не можна забувати. Головне — не перевтомлюйтеся, більше відпочивайте і харчуйтеся відповідно до режиму. Інакше почнуться серйозні збої в роботі серця і шлунка. Вихідні присвячуйте собі, займайтеся медитацією і гуляйте на свіжому повітрі.

 

Вівця (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

У 2019 році Козі не можна лінуватися, інакше вона втратить масу можливостей досягти успіху в бізнесі. Ви ж збираєтеся відкрити свою справу? Навчіться відповідати за сказане, відмовтеся від помилкових обіцянок і припиніть нав’язувати всім підряд свої принципи. Якщо Коза вже займає високу посаду, то стрибати вище голови їй не слід. Іншим представникам цього знаку Свинка радить показати себе перед керівництвом із кращого боку. Навесні ваш професіоналізм і наполегливість помітять, значить, підвищать зарплату і призначать відповідальними за проекти.

Східний гороскоп обіцяє Козі відмінне фінансове становище. Ви отримаєте не тільки премію, а й бонуси за якісно виконану роботу. Тільки будьте економні і практичні, аби накопичити фінанси на бажану річ або подорож.

У особистому житті у самотньої Кози кардинальних змін не очікується. Звичайно ж, захоплень буде багато, але до серйозних стосунків вони так і не дійдуть. Можливий роман із колегою: бурхливий, але не багатообіцяючий. Будьте вкрай обережні, щоб про нього не дізналися оточуючі. Свинка передбачає гармонію і щастя тим Козам, у яких вже є сім’я і діти.

 

Мавпа (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Чудовий і насичений період обіцяє Мавпі 2019 рік. Усе те, про що ви довгий час мріяли, збудеться. Удача на боці тих, хто не боїться проявити себе в чомусь новому і незвичайному. Є шанс укласти вигідні угоди, відкрити свій бізнес, зайнятися творчістю і знайти супутника життя. Мавпа буде воістину задоволена всім, що дарує їй доля.

Східний гороскоп передбачає Мавпі удачу на початку літа і осені. Ви зможете знайти роботу, яка вам цікава і добре оплачується. Усе це станеться завдяки знайомству із впливовою людиною. Мавпа буде прекрасно ладнати з колегами, прислухатиметься до керівництва і продемонструє креативність у роботі. Ну а також зав’яже запаморочливий роман з одним із співробітників. І це не просто флірт, а серйозні відносини, які приведуть до офіційного шлюбу.

Проблеми у фінансовому плані у Мавпи з’являться в тому випадку, якщо вона почне розкидатися грошима на всі боки. Тільки практичний підхід до покупок допоможе зберегти кошти. І не сподівайтеся на допомогу друзів і родичів. У плані здоров’я в Мавпи постраждає нервова система. Звідси — слабкість, головний біль і зниження імунітету. Головне — не займайтеся самолікуванням.

 

Півень (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Якщо Півень у рік Свині буде емоційно спокійний, то удача й успіх йому забезпечені. Причому, не тільки на роботі, але і в особистому житті. Свинка радить Півню бути менш агресивним і настирливим, щоб не зруйнувати ділові та любовні зв’язки. Хоча деяким Півням, навпаки, не заважає проявити ініціативу і наполегливість, щоб домогтися приязні коханої людини. Інакше, замовчування про почуття і бездіяльність може призвести до розлучення з обранцем.

Півневі варто уникати авантюр і ризикованих справ, щоб не погіршити свій нервовий стан. На фоні переживань можлива не тільки мігрень, але і проблеми із артеріальним тиском. Щоб Півень швидко зміцнів психічно, потрібно звернутися до психолога, а також вдатися до йоги і медитації. Влітку душевний стан Півня прийде в норму, зате з’являться проблеми з кишечником. Тут без допомоги лікаря-фахівця не обійтися. Свинка рекомендує Півневі поїхати до моря, у санаторій або за кордон. Нова обстановка, кліматичні умови і зустрічі з людьми — усе це допоможе досягти внутрішньої гармонії і зміцнити здоров’я.

 

Собака (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

2019 рік обіцяє Собаці чудовий і спокійний період, коли хвилювань і проблем буде мінімум. Ваші плани і мрії втіляться в життя, що додасть оптимізму. Усе, що ви хочете досягти в професійному і особистому житті, вийде реалізувати в короткий термін. У першу половину року Собака зможе знайти гідне місце роботи або виїхати жити в іншу країну.

Якщо один із членів подружжя з сім’ї народився в рік Собаки, то Свинка передбачає таким парам народження дитини. Починайте збирати гроші вже в січні, щоб ні в чому собі не відмовляти протягом року. Ну і кидайте палити, зловживати алкоголем і вести пасивний спосіб життя. Фінансова ситуація, в основному, непогана, тому Собака може сміливо відкладати кошти на літню поїздку до моря. У самотніх є шанс зустріти в подорожі свою «другу половинку». Ну а вже до кінця року зіграти весілля.

Східний гороскоп рекомендує Собаці уважно поставитися до роботи печінки і шлунка. Відмовтеся від шкідливої їжі, жирного і гострого. Обов’язково запишіться до стоматолога.

 

Свинка (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Плідний і щасливий період чекає тих, хто з’явився на світ у рік Свині. У любові, роботі та грошах — завидна стабільність! Свинкам варто бути більш активними і спритними, щоб домогтися успіху в суспільстві, зав’язати вигідні знайомства і перемогти настирливих конкурентів. На початку року Свиня відкриє особистий бізнес, який уже влітку розширить до серйозних масштабів. Багато холостяків зустрінуть кохану людину і укладуть щасливий шлюб. Сімейні люди не залишать в біді і підтримають родичів у важкі моменти. Головне, щоб Свиня, займаючись чужими проблеми, не забувала про своє життя. Особливо — здоров’я, яке може помітно похитнутися через хвилювання і перенавантаження.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2019, 12:51 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації