Вхід | Реєстрація

Спростили процедуру продажу розмитнених авто

Спростили процедуру продажу розмитнених авто

Не потрібно чекати рік щоб продати транспортний засіб.

Більше про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав керівник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

«Супер новина. Отримали офіційне роз’яснення від ДФС. Відтепер не потрібно чекати 365 днів, щоб продати авто, яке ви розмитнили за зниженими ставками акцизного податку.

Відсьогодні відмітка про заборону відчудження у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не завадить вам продати/перереєструвати авто. Без жодних доплат акцизного податку.

Вам також не потрібно додатково проводити перереєстрацію авто, щоб позбавитися відповідної відмітки», – йдеться у повідомленні.

Згідно з даними «Вікіпедії», процедура розмитнення транспортних засобів в Україні визначена Митним кодексом України, міжнародними договорами, згоду на обов’язковість яких надала Верховна Рада України та підзаконними нормативно-правовими документами.

Процедура розмитнення починається до в’їзду транспортного засобу на митну територію України та включає в себе внесення завдатку на регіональній митниці, подальший в’їзд транспорту на територію України, остаточне розмитнення на регіональній митниці та перша реєстрація транспорту в державних органах України.


Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2019, 15:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації