Вхід | Реєстрація

Сергій Джулай: «Поліцейські – на правильному шляху»

Сергій Джулай: «Поліцейські – на правильному шляху»

У вівторок відбулася прес-конференція за участю керівника Кобеляцького райвідділу поліції Сергія Джулая та начальника слідчого відділення Сергія Вільхового. Під час неї йшла мова і про звинувачення на адресу працівників поліції.

Нагадаємо, що в минулому номері «ЕХО» був надрукований матеріал під назвою «Робін Гуди «просять» грошей?» (№27 (797) від 27.12.2018). Чоловік, який нелегально займається підприємницькою діяльністю, розповів, що один із працівників поліції взяв у нього гроші, пообіцявши не заважати веденню бізнесу. Інший житель району, Роман Дорошенко, розповів про те, що в районі села Бережнівка поліцейські нібито незаконно затримали водія вантажної фури.

З приводу виходу в світ цієї публікації начальник поліції сказав, що для нього не вперше стикатися зі спробами скомпрометувати його та підлеглих. Сергій Джулай наголосив:

— Поява таких публікацій є зайвим свідченням того, що поліцейські знаходяться на правильному шляху. Пам’ятаєте, як ще під час першої своєї прес-конференції на посаді начальника я говорив про те, що із злочинністю, у тому числі і тією, котра має ознаки організованої, ми будемо вести непримиренну боротьбу. Стаття є своєрідною відповіддю на риторичні запитання. Представники кримінальних кіл намагалися мене скомпрометувати і під час моєї роботи в Гадячі і в Кременчуці. Усе повторюється. Я готовий до цього. Готовий і до нових спроб скомпрометувати, до інсинуацій і провокацій.

— Закликаю мешканців району сприяти роботі поліції в боротьбі зі злочинністю, зокрема, і з організованою. Лише разом ми переможемо. Прошу людей критично сприймати будь-яку інформацію, що може скомпрометувати поліцейських. Потрібно розуміти, що часто злочинці роблять це свідомо.

Під час розмови Сергій Джулай як приклад навів старий анекдот, коли під час партзборів пролунала інформація, що в Першого секретаря райкому донька є повією. Хоча в нього насправді був лише один син.

Сергій Джулай повідомив, що новорічні та різдвяні свята в Кобеляцькому районі пройшли відносно спокійно. Із трьох крадіжок із проникненням у помешкання всі розкриті, із п’яти інших розкриті чотири. Розкритий і випадок пограбування. Також поліцейські задокументували 5 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень, один випадок шахрайських дій. Також проводяться певні дії за заявою про несплату аліментів. Ще одному громадянину доведеться відповідати за фактом надання завідомо недостовірної інформації. Чоловік заявив про те, що його транспортним засобом незаконно заволоділи, достеменно знаючи, що цього не було.

Сергій Вільховий, начальник слідчого відділення, поінформував про підсумки роботи за минулий 2018 рік. Він відзначив, що працівники райвідділу розкрили всі особливо тяжкі резонансні злочини, що сталися на території району. Мова йде про чотири випадки умисних вбивств та два випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Усі ці злочини розкриті.

Найменший відсоток розкриття — у категорії майнових злочинів, простіше кажучи — крадіжок. Розкривають лише третину таких правопорушень.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2019, 14:42 | Кобеляки | Суспільство


1. Oksana / 12 січня 2019, 12:33
Пане Джулай ви ненадали видповиди на жодне з запитань яке стосуеться Оксани Корсун и ваших пидлеглих яки йиздять по бизнесменах и вимагають гроши.Тут нехватае внутришньой безбеки яка б перевирила чи ви дийсно е на правильному шляху,а не набиваете кармани из вашими працивниками.
2. Vadim18228 / 12 січня 2019, 12:50
Шановни бизнесмени Кобеляцького району,якщо у вас зявляються проблеми из працивниками полицийи то вам потрибно звертатися не до филоненка а до працивникив прокуратури и сбу.Тильки тоди ви зможете побороти свавильля,бездияльнисть працивникив полиции.И непотрибно никого боятись,нада видстоювати свои права,ато вин сидить у своему крисли,розказуе анекдоти и косить пид дурня
3. arturwanga / 12 січня 2019, 16:03
Шановнi Филон як журналист свою частину виконав вiн пiдняв цю проблему це перше Друге непоможе вам нiхто поки це будуть не казки iз базара, а факти з доказами якi подивитись та пiдшити до справи можна Три коли буде пункт 2 тодi можна дивитись реакцiю полiцii тому що вiд iхнiх першочергових дiй i реакцii з впевненостю можна судити хто i що вони Чотири повнiстю згоден iз попереднiм дописувачом.П’ять це саме важливе В статi про Робингудiв я написав про мiшок муки який взяли полiцейськi як хабар так довожу до вiдома громади я телефонував на другий день в чергову частину Кобеляцького ВП i розпитав чергового за мiшок муки.Цей мiшок та багато чого iншого полiцiанти купили за свiй власний кошт xто власнy консервацiю, зiбрали та вiдправили в АТО
4. Kombat88 / 12 січня 2019, 16:03
Згоден з Vadim18228, що потрібно не в коментарях розповідати, а звертатися в компетентні органи, хоча щодо прокуратури сумніви є, а от сбу себе в районі показало елективно. Ще б запитання головам та очільникам різного роду служб в районі позадавали.
5. oleg777 / 12 січня 2019, 19:42
Пане Джулай,а що це за Робин гуд обявився в Кобеляцькому райони який представляеться Кашляком Артемом Вадимовичем,який виконуе обовязки начальника уголовного розиска,який зшибае з бизнесменив гроши и всих запугуе налоговими и всима структурами яки в рази видмови платити гроши.Йизде по гражданки на службовий машини ваз 21.10 хто це такий
6. Vadim18228 / 12 січня 2019, 19:43
Це права рука Джулая,вин все робить чужими руками!!!
7. Oksana / 12 січня 2019, 19:47
Шановни Кобелячани жители миста та района давайте разом виведемо цю банду на чисту воду.Якщо дийсно до вас прийидуть звертайтесь до служби безпеки та прокуратури!!!
8. Професор / 13 січня 2019, 00:05
Читаю оце все, і думаю собі... А от чому й справді таке абсолютно неможливе в Білорусі? Чому?? Що тут не так? Адже коли тут з’являється один хоч трохи нечесний міліціонер, його дуже швидко здають свої ж колеги... І це справа кількох днів зазвичай. Зазвичай це дрібнички, і їх тихенько вигонять "за станом здоров’я" чи ще за якоюсь тихою статтею. Але тут зроду нікому і в голову не прийде, що такі порушення можуиь бути в межах цілої системи... А от чому... Не знаю цього.
9. Онне / 13 січня 2019, 00:21
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ети два ((европейца)) тоисть педика и кременчуге и в гадяче работают сука за тойже схемой а вдруг палева наченают бла-бла-бла.НАКОЛ ГОМОСЕКОВ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації