Вхід | Реєстрація

Фура збила жінку

Фура збила жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді з Кобеляк, близько 7‑ї години ранку.

Як розповіли очевидці аварії, кобелячанка, тримаючи в руках велосипед, ішла проїжджою частиною в напрямку вулиці Заворскло, що знаходиться за так званим дніпровським мостом. У цей час їй на зустріч їхала вантажівка Рено. Водій фури, розминаючись із зустрічним транспортом, збив жінку.

Потерпілу госпіталізували в Кобеляцьку районну лікарню. Медики повідомили, що стан здоров’я жінки стабільно тяжкий.

Фінал дорожньо-транспортної пригоди міг мати ще трагічніші наслідки, оскільки слідом за Рено рухалась вантажівка ДАФ. Коли перша фура різко загальмувала, водій ДАФа, аби не врізатись, звернув на узбіччя. Вантажівка застрягла в снігу. Благо, що в цей момент на узбіччі не було інших пішоходів.

 

«Узбіччя і тротуари не чистили жодного разу»

Першими про аварію редакцію повідомили жителі правої частини Заворскло. Із їх слів, техніка міського комунального підприємства жодного разу не чистила узбіччя на відрізку від повороту на вулицю до мосту.

— Я сама кілька разів ходила до міського голови Олександра Копельця, аби прочистили вулицю і узбіччя, — говорить жителька Заворскло. — Нам кожен день приходиться ходити по дорозі, водити дітей у школу. На мосту тротуар також нечищений. Там сніг скоро до перил доставатиме. Відмовки в міського голови такі: то техніка не встигає, то пізніше, то немає кому, то святкові дні. На вулиці є безробітні. Ми пропонували, щоб їм платили і ці люди чистили б міст. Копелець сказав, що немає коштів у бюджеті. Отож, ця аварія — не випадковість.

Відразу після ДТП на мосту з’явились три працівники «Міської сервісної служби». Вони почали розчищати лопатами сніг на тротуарі в напрямку міста. Згодом приїхав гусеничний трактор комунальників, який почистив узбіччя.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 січня 2019, 10:33 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Zorn / 17 січня 2019, 13:02
Що говорити про не розчищені тротуари на околиці міста. Ви подивіться на центр Кобеляк. Хочу звернути увагу на тротуар біля будинку на вулиці Першотравневій,2. Кілька років тому за рахунок податків з містян міськрада їм відремонтувала підпорну кам’яну стіну. Кожен рік пишу, а інколи і кажу власникам квартир про те щоб вони прочистили від снігу тротуар біля власних помешкань. Але хоч би коли побачити когось із лопатою. Вцілому за місто - переважна більшість кобеляччан не прочистили тротуари біля своїх жител. Задача влади: вміти організувати. Якщо обранці громади цього не можуть зробити то нехай слухають нарікання від ледачих за кучугури снігу на тротуарах. Ментальність наша типова: нехай хтось зробить а я посачкую. Згадайте скільки охочих прийшли восени впорядковувати парк Хмельницького. І так завжди. Не бачити нам ЕВРОПИ з таким відношенням до співжиття в громаді.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації