Вхід | Реєстрація

Тренінг для майбутніх кухарів

Тренінг для майбутніх кухарів

15 січня провідний фахівець з питань зайнятості сектору активної підтримки безробітних Кобеляцької районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Наталія Лях провела тренінг “Моя перша робота” для випускників Професійного аграрного ліцею міста Кобеляки.

На початку заняття  майбутні кухарі визначали власні бар'єри в спілкуванні з майбутнім роботодавцем, а  потім всі разом обговорювали активні шляхи пошуку вакансій та професійного зростання після закінчення навчального закладу. В ході дискусії Наталія Анатоліївна вказала на ризики нелегальної зайнятості та трудового рабства, розповіла про актуальні вакансії місцевого ринку праці та інформаційні ресурси Державної служби зайнятості.

По закінченню заходу фахівець районної філії презентувала можливості нової  профорієнтаційної платформи Державної Служби Зайнятості -  “Моя професія”,  звідки онлайн можна визначити особисті професійні якості і здібності та переглянути рекомендований перелік професій.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації