Вхід | Реєстрація

Розкрито крадіжку вчинену особами ромської національності

Розкрито крадіжку вчинену особами ромської національності

До Кобеляцького відділу поліції надійшло повідомлення від 63-річної жительки одного із сіл Кобеляцького району про те, що невідома особа жіночої статі ромської національності вчинила з її помешкання викрадення грошових коштів.

Під час проведення оперативно–розшукових заходів сектором кримінального блоку Кобеляцького відділу поліції встановлено особу, причетну до злочину. Підозрюваною виявилася 31–річна жителька Кривого Рогу ромської національності, раніше судима за ст. 185 КК України.

Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна), санкція якої передбачає штраф до пятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

На даний час триває слідство.


Автор: прес-служба Кобеляцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2019, 16:01 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації