Вхід | Реєстрація

На Полтавщині у гральному закладі побили чоловіка

На Полтавщині у гральному закладі побили чоловіка

У Кобеляцькому районі  чоловік побив відвідувача грального закладу.

31-річний чоловік підозрюється у тому, що в присутності інших людей завдав тілесних ушкоджень 55-річному чоловіку. Як з’ясували поліцейські в процесі досудового розслідування, за плечима фігуранта кримінальне минуле. У нього вже є судимість за хуліганство. Також він притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 296 ККУ (хуліганство). У рамках провадження тривають слідчі дії.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2019, 22:30 | Кобеляки | Кримінал


1. Сашко / 26 січня 2019, 13:38
О так це ж на фоткі оті пацанчики шо про них Федан нічого не знав. Ну ще статтю Філон писав Ніякої «банди Смичка» у Кобеляках немає. Наверно бивший мєнт-начальник тоже в ту групіровку входящий був. Вони пи..ять усих хто не так стоїть чи сидить постоянно. На діскотєці регулярно молодьож відгрібає. Може ж цьому нестриманому хлопчику хоч півгодинка дадуть.
Стаття 296. Хуліганство — карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.
А за ним і дружбанів його в міста не столь отдальонні отправлять, так сказать оздоровитись. Дивись, і легше б дихати всім стало. А нєт це ж безпрідєл начнеться. Якщо смотрясчого заберуть в тюрму, ми ж сиротами останимось. От бляха-муха замкнутий круг. Прийдеться отпустити і забути, шо дядкові почти вдвічі старшому недоносок морду набив
2. Сашко / 26 січня 2019, 14:00
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Бл..ть не можу успокоятись. Йому слєдоватєль зачитує бумажку про підозру, а він авторітєт руки в кармани всунув, герой. Я не пойму або вони зовсім охреніли, або поліція для них це ніхто.
От там у коментарях Оракул часто пише, шо тепер мєнти їздять на машині по городу і всіх контролірують, шо нам скоро жопа буде. А як ви думаєте, яким образом оцей молодий мєнт може отакого питуха на місце поставить. Та, с...ка, твльки такими ж мєтоддами як вони привикли жити.
Я не протів демократій, прозорості роботи всіх служб і т.д. Ну тільки ж по другому ніфіга не вийде отаких отбросків унічтожити Це сміття яке треба замітати. А роль дворніків у цьому случаї повинні виконати мєнти, прокуратура і суд.
Та опять же на ті ж граблі наступаємо. БО прокурорам як усігда буде мало доказів. Ну і шо тут такого шо в тому Космолоті ще були люди, камери пишуть усе. Пофіг. Це не докази. ДОкази це коли серед площі убив. При чому перед цим позвав начальника міліції, прокурора Кобу, суддів Омельченко і Тесленко. А вже потом забирав у людини життя. Ото модже ще б і посадили. А так, ця справа білими нитками шита. Застряне впрокуратурі. Їхній покровітєль занесе трохи грошенят і всі усе забудуть. Ой, як воно все заморило уже. А мені щеж тільки 20 годочків, а я вже надивився в цьому городку скіки, шо книжку можу написати. Якби ще й граматику знав, то був би міліонєром
3. микола козак / 26 січня 2019, 14:50
Почніть із самого заголовку , що чоловіка побили у ГРАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ , які в Україні заборонені.Все решта цим сказано.Влада наплювала на Конституцію , на закони , на людей.Добування грошей ,збагачення любою ціною стало основою моралі нинішньої влади.Все направлено на винищення українців , залишається радіти тільки томосу.
4. Beri Mor / 26 січня 2019, 14:52
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
2.Сашко
« БО прокурорам як усігда буде мало доказів. Ну і шо тут такого шо в тому Космолоті ще були люди, камери пишуть усе. Пофіг. Це не докази. ДОкази це коли серед площі убив. При чому перед цим позвав начальника міліції, прокурора Кобу, суддів Омельченко і Тесленко. А вже потом забирав у людини життя. Ото модже ще б і посадили. А так, ця справа білими нитками шита. Застряне впрокуратурі. Їхній покровітєль занесе трохи грошенят і всі усе забудуть. Ой, як воно все заморило уже.»

Ну,БЛЯДЬ,ну правда ж написана!Ну шо вам СУКАМ ще треба,щоб прекратить цей безпрєдєл в місті?Враження таке,що якби ті безпрєдєльщики розхуярили той Космолот,як Донецький аеропорт і то було б всім похую!!!
5. orakul / 26 січня 2019, 16:19
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
2.Сашко
«От там у коментарях Оракул часто пише, шо тепер мєнти їздять на машині по городу і всіх контролірують, шо нам скоро жопа буде.
Та вона вже й так є, і з кожни роком все більша і більша.[[ЦИТАТА|2|Сашко|А як ви думаєте, яким образом оцей молодий мєнт може отакого питуха на місце поставить. Та, с...ка, твльки такими ж мєтоддами як вони привикли жити. »

Так вони ж до «питуха» ніяких методів не примінять. Я писав про те, що вони контролюють сірих, пересічних. А "питухи", то "соціально близькі", як колись писали. Взагалі то не мінти винні. Мінтовка - то тоталітарна структура. Рядові мінти можуть робити лише те, що їм дозволяють або до чого примушають. Колись її тоталітаризм був направлений на боротьбу із злочинністью. Тепер він направлений на захист влади від народу. Попутньо верхівка використовує структуру для заробляння грошей. Он навіть у бувшого судді хабаря взяли і кажуть що не віддадуть, бо вже гроші пішли на верх, ну тіпа "в касу здав". Це не я придумав, це так Філон пише.
6. Slavko / 26 січня 2019, 23:00
4.Beri Mor
«Ну шо вам СУКАМ ще треба,щоб прекратить цей безпрєдєл в місті?»

Оце вже цікаво пишеш ... Ану ще напиши...
7. orakul / 27 січня 2019, 07:48
6.Slavko
«ще треба,щоб прекратить цей безпрєдєл в місті?»

Оце вже цікаво пишеш ... Ану ще напиши...»

Давай я напишу. Нічого крім команди зверху не треба.
8. Slavko / 28 січня 2019, 20:46
Щось Філон не так почув. У гральному закладі вручили підозру Смичку, а чоловіка він побив у іншому місці.
Схоже, це тільки початок.
9. Slavko / 28 січня 2019, 20:49
Доречі, Дороша також побили, а точніше, побив поліцейський на днях. Як вам такі новини?
10. Beri Mor / 29 січня 2019, 08:02
9.Slavko
«Доречі, Дороша також побили, а точніше, побив поліцейський на днях. Як вам такі новини?»

8.Slavko
« У гральному закладі вручили підозру Смичку, а чоловіка він побив у іншому місці.
Схоже, це тільки початок.»

8.Slavko
«Щось Філон не так почув. »

Мабуть Філон зовсім не чув.Миколайовичу,пора Славка на роботу брати.Він в районі скрізь "в темі".Працює оперативно,теми актуальні (не те,що "в Кременчуці згоріла автівка").
11. Filon / 29 січня 2019, 13:59
10.Beri Mor
«Мабуть Філон зовсім не чув.Миколайовичу,пора Славка на роботу брати.»

Шановний Бері, можливо колись і через не надто довгий проміжок часу настане і такий момент. Ніколи не кажи ніколи.
По суті. Інцидент між громадянами Д. і діючим працівником поліції К, мав місце. Була розмова на підвищених тонах. Бійки не було. А інформація подана по методиці " а ви чули" є чуткою. До речі, як правило їх розпускають свідомо. Окрім того вже у газеті ми уточнимо інформацію про побиття громадяника Л. у гральному залі. Побиття відбулося 13 травня 2018 року на площі Перемоги у Кобеляках. Днями ж підозрюваному було оголошено про підозру. Далі має бути суд.
12. Beri Mor / 29 січня 2019, 15:32
11.Filon
« можливо колись і через не надто довгий проміжок часу настане і такий момент. Ніколи не кажи ніколи.»

Вірю.Тим більше,що після Паршевлюка кимось здивувати вже неможливо.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації