Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді обговорили цивільний захист та антикорупційні заходи

На апаратній нараді обговорили цивільний захист та антикорупційні заходи

28 січня на нараді в райдержадміністрації розглянуто три питання. Про підсумки виконання  завдань цивільного захисту району у 2018 році та визначення завдань на 2019 рік доповідав завідувач сектору  з питань цивільного захисту райдержадміністрації Олександр Лисенко.

Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко  зазначила, що робота системи цивільного захисту району у 2018 році була направлена на  реалізацію державної  політики у сфері  цивільного захисту,  пожежної та  техногенної безпеки. Акцентувала увагу на підготовці до проведення перевірки з питань цивільного захисту, врахування недоліків  попередньої перевірки. Наголосила на  важливості розробки проектної документації на будівництво місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення про виникнення надзвичайних ситуацій. Подякувала місцевій комісії  з питань ТЕБ і НС  за організацію роботи з недопущення виникнення надзвичайних  ситуацій та реагування на них.

Про виконання районною державною  адміністрацією комплексу  основних антикорупційних  заходів у 2018 році доповідав завідувач сектору взаємодії  з правоохоронними органами, оборонної  та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Валерій Сергєєв. У ході обговорення  питання, перший заступник  голови райдержадміністрації Жанна Шевцова  акцентувала увагу на активізації роботи з органами місцевого самоврядування  у межах делегованих  повноважень щодо проведення роз’яснювальної роботи серед посадових осіб положень антикорупційного законодавства та систематичну організацію проведення  навчань з антикорупційної тематики.

Про стан захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип в Кобеляцькому районі інформувала завідувач Кобеляцького міжрайонного  відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної  установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Валентина Семиног.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2019, 11:40 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації