Вхід | Реєстрація

Смерть нічому не навчила

Смерть нічому не навчила

У Кобеляках міст через річку Ворсклу, який місцеві жителі називають дніпропетровським, сполучає мікрорайон Заворскло з основною частиною міста. Лише через цю споруду заворскляни можуть потрапити в райцентр. Міст є частиною автодороги Дніпро — Решетилівка, якою щодня проїжджають тисячі транспортних засобів. Сама споруда знаходиться в комунальній власності міста і її має обслуговувати міське комунальне господарство. Принаймні, чистити на мосту тротуарні доріжки, що знаходяться по обидва боки автошляху.

Та протягом усієї зими жителям Заворскло доводиться натоптувати стежки, оскільки комунальники ігнорують свої обов’язки. Останні кілька днів пішоходи йдуть проїжджою частиною, так як спецтехніка загорнула тротуари.

Нагадаємо, 15 січня на цьому мосту вантажівка насмерть збила жінку на велосипеді


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2019, 17:05 | Кобеляки | Суспільство


1. Slavko / 30 січня 2019, 18:40
Оце дуже актуально ! Так тримати !
Ці ганебні обраці не усвідомлюють, що доведеться їм горіти у пеклі за злочинну бездіяльність та брудні гроші, списані на сніг !
2. ИВЕН / 30 січня 2019, 19:01
а можна його в АЕНДУ ВЗЯТИ і встановити ПЛАТНИЙ ПРОЕЗД,,,,,
3. Slavko / 30 січня 2019, 19:15
Сьогодні намагалися проїхати мікрорайон Заворскло, недоїхали... Снігова каша по коліно. Там, на вулиці Касьяна зовсім забули про мікрорайон Заворскло і їм воно не потрібно. Мабуть, грошей на гречку у них із запасом...
4. КАМаз / 30 січня 2019, 22:04
Та ні не на гречку, на футбол пахану потрібно. Навіщо пахану люди із Заворскли йому на пропой у філіні гроші потрібно. Взагалі місто сьогодні не проїздне, а пахан разом з Фещенком звітують, що все добре!!!
5. КАМаз / 30 січня 2019, 22:06
Пахану не дзвонити треба, а пи...ти його вже потрібно і виносити на вилах з міської ради! Хто за??? Чи всі як депутати жопку помазали вазелоном і раком до пахана заходять?
6. Slavko / 30 січня 2019, 23:09
За !
7. Оля37 / 31 січня 2019, 09:19
Пане Ігоре, звертаюсь особисто до Вас! Навіщо вводити в оману жителів міста?? Дорога Р52, разом з так званим "Дніпропетровським мостом" знаходиться на балансі Служби автомобільних доріх у Полтавській області, так як це дорога державного значення!!! Перед тим як друкувати повторну брехню, перевіряйти свої джерела! По факту Ви звинувачуюти міську владу у смерті людини!!!! Чистити дорогу і тротуари має "Облавтодор". А міський голова за них роботу зробив, краще б подякували!!!!!!!!!
8. Чудо Юдо / 31 січня 2019, 09:30
7.Оля37«Дорога Р52, разом з так званим "Дніпропетровським мостом" знаходиться на балансі Служби автомобільних доріх у Полтавській області, так як це дорога державного значення!!»
Ааааа, а я то думаю - чому у нас ніхто не прогрібає тротуари Михайлівської та Шевченка від пошти.. А то ж траса, у неї тротуари із «Облавтодора» повинні приїхати прочистити?Щодо моста то це ще питання на чиєму він балансі, але в першу чергу це головна біль міської ради, бо по ньому ходять місцеві жителі. Чи загорнули тротуари, міська влада подивилася - ну і фіг з ним, почекаємо поки з області приїдуть почистять. А непочистять - то само розстане. Колись.І що, у «Облавтодор» хоч хтось дзвонив з цього приводу?
9. Оля37 / 31 січня 2019, 09:47
Особисто задля цікавості, телефонували в «Облавтодор» та у Службу автомобільних доріг! Дана дорога і міст обліковується у них!!! Хочете можете самі перевірити, не мішоло б це зробити і так званим журналістам! 0532615825 - номер Служби автомобільних доріг у Полт. області! Це 100 % факт!
10. 63maks / 31 січня 2019, 10:22
5.КАМаз
«Пахану не дзвонити треба, а пи...ти його вже потрібно і виносити на вилах з міської ради»

Ну да, КАМАЗ, тебе ж як ти кажеш, пахан, виніс не на вилах з міської ради, а "чемно попросив". А я б тебе зразу за твої хабарики посадив.
11. Чудо Юдо / 31 січня 2019, 11:25
9.Оля37
«Дана дорога і міст обліковується у них!!!»

Зателефонувати має місцева влада і спитати у них "Що ви тут натворили у нас і чи збираєтеся чистити?". Тобто вирішувати проблему, яка виникла на їх території керівництва. Для того ця влада із місцевого бюджету і утримується. А влада у даному випадку болт поклала.
Чи як у вашому дворі хтось, вибачте, навалить, ви будете мовчки мимо ходити очікуючи, що винуватець колись повернеться і прибере?
А ще шукав, але поки що не знайшов пруф, щодо того хто саме повинен чистити пішохідну частину на мосту. Те що сам міст на балансі «Облавтодора» не значить що вони і пішохідну частину чистити повинні. Там нюансів три мішка...
12. КАМаз / 31 січня 2019, 11:34
Ой як швиденько нареєструвалось тролів пахана. Що Оля що макс.
13. 63maks / 31 січня 2019, 14:58
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
12.КАМаз
«Ой як швиденько нареєструвалось тролів пахана. Що Оля що »

Ти кончений дебіл, якщо так думаєш. Просто ти с..ка вже дістав своїми образами. Як робив там, то все у тебе було кльово!!( бо гріб до..)
14. КАМаз / 31 січня 2019, 15:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
13.63maks
«
Ти кончений дебіл, якщо так думаєш. Просто ти с..ка вже дістав своїми образами. Як робив там, то все у тебе було кльово!!( бо гріб до..»
О! Бачиш ти вже втратив рівновагу. Значить ти психічно хвора людина, а на психів не ображаються. Я не гріб троль ти паханівський, а пішов з роботи бо не прикривав твого пахана.
15. Filon / 1 лютого 2019, 14:27
9.Оля37
«Особисто задля цікавості, телефонували в «Облавтодор» та у Службу автомобільних доріг! Дана дорога і міст обліковується у них!!! Хочете можете самі перевірити, не мішоло б це зробити і так званим журналістам! »

Вірю, що «Оля» "заради цікавості" телефонувала в Облавтодор.Ми теж телефонували. Згадана ділянка дороги дійсно передана із комунальної у державну власність Постановою КМУ від 11.09.2007 № 735-Р.
У назві Постанови чорним по білому написано" КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 11 вересня 2007 р. N 735-р
Київ

Про передачу проїзної частини автомобільних
доріг у державну власність
Звертаю увагу «Олі» та міськради на ключове слово "ПРОЇЗНОЇ". Вибачте за капс. Тротуар це у нас що?
16. КАМаз / 1 лютого 2019, 14:45
А тротуар у нас пішохідна зона. «Олі» була дана задача зареєструватись, стати горою за пахана, поумнічать ось ви всі не грамотні і не праві, все облавтодору. Як Оля і макс скоро ваша черга опинитись змовниками і темною силою)))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації