Вхід | Реєстрація

Нетверезий житель Гадяча розбив стенд воїнам АТО через погане фото

Нетверезий житель Гадяча розбив стенд воїнам АТО через погане фото

Сьогодні близько 13:00 до поліції міста Гадяч від перехожих надійшло повідомлення про те, що по вулиці Вокзальній невідома особа пошкодила стенд воїнам АТО.

Поліцейським вдалося упродовж години встановити та затримати чоловіка, який ймовірно причетний до вказаного правопорушення. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, за попередньою інформацією перебував у нетверезому стані.

Як пояснив чоловік, йому не сподобалась фотографія свого брата, який загинув у 2016 році і він розбив скло на стенді та витягнув її.

Поліція проводить перевірку по даному факту. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження по факту хуліганства.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2019, 10:45 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації