Вхід | Реєстрація

На апаратній нараді говорили про реєстрацію виборців

На апаратній нараді говорили про реєстрацію виборців

4 лютого на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто три питання. Про виконання Закону України «Про Державний реєстр виборців» за 2018 рік доповідала начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Лариса Радченко. Підбиваючи підсумки розглянутого питання, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко наголосила, що відділ Державного реєстру виборців забезпечує організаційно-правову роботу для проведення виборів, всеукраїнських та місцевих референдумів (веде облік виборців та складає списки виборців), не співпрацює з політичними партіями, в тому числі, у передвиборчий період. Доручила провести роз’яснювально-організаційну роботу щодо дотримання органами реєстрації місцевих рад строків подання відомостей згідно календарного плану з підготовки та проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Про підсумки надання реєстраційних послуг відділом з питань надання реєстраційних послуг райдержадміністрації за 2018 рік доповідала виконуюча обов’язки начальника відділу з питань надання реєстраційних послуг райдержадміністрації Ірина Колісник.

Підсумовуючи, Таміла Шевченко наголосила, що одним з показників, за яким можна визначити роботу відділу з питань надання реєстраційних послуг райдержадміністрації, є надходження коштів до районного бюджету від адміністративного збору у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

По закінченню наради, завідувач Кобеляцького міжрайонного відокремленого підрозділу  лабораторних досліджень державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Валентина Семиног інформувала про стан захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції  та грип в Кобеляцькому районі.

Голова райдержадміністрації Таміла Шевченко  акцентувала увагу на співпраці центральної районної лікарні, комунального некомерційного підприємства "Кобеляцький Центр первинної медико-санітарної допомоги" Кобеляцької районної ради Полтавської області» та відділу освіти райдержадміністрації щодо проведення моніторингу відвідування учнями шкіл, доручила вивчити питання стану відвідування учнями навчальних закладів району, провести засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо призупинення, в разі необхідності,  навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах району.


Автор: прес-служба Кобеляцької РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2019, 11:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації