Вхід | Реєстрація

Фури тонуть у багні

Фури тонуть у багні

Різке потепління, що супроводжується таненням снігового покриву, зробила окремі відрізки автодорогу Н-31 Дніпро — Решетилівка фактично непроїзними. Доки дорожники Кобеляцького і Новосанжарського районів будують сучасну бетонку, поряд із нею вони нагорнули земляну дорогу. У суху пору року автомобілі більш-менш успішно могли проїхати цим шляхом. Та значна кількість талої води перетворила дорожнє полотно в багнюку з камінням.

Зранку 5 лютого поряд із Бутенками утворилась кількохкілометрова вервечка. Деякі автомобілі застрявали і їх буксирували "Зілом" місцеві рятувальники.

Ще 1 лютого Служба автомобільних доріг у Полтавській області на своєму сайті повідомила:

"З 2015 року на цій автодорозі введено обмеження руху транзитного вантажного автотранспорту, маса якого перевищує 10 тонн. Обмеження діє в Решетилівському та Кобеляцькому районах на ділянці від 130 до 175 кілометра або від перехрещення з автодорогою М-22 Полтава — Олександрія до перехрещення з автодорогою М-03 Київ — Харків. У Решетилівському районі знаходиться аварійний міст. Просимо перевізників врахувати ці дані під час планування подальших маршрутів вантажного транспорту, вага якого перевищує 10 тонн. Порушення Правил дорожнього руху тягне за собою адміністративну відповідальність.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2019, 20:48 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації