Вхід | Реєстрація

«Найшвидшим» шахістом став Василь Величко

«Найшвидшим» шахістом став Василь Величко

5–6 лютого в Новосанжарському шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся шостий чемпіонат Полтавської області з швидких шахів (рапід та бліц). Змагання присвячувались пам’яті людини, ім’я якої носить клуб. У чемпіонаті взяли участь два майстра спорту, шість кандидатів у майстри спорту, кращі шахісти області та району, ветерани спорту. Загалом — 32 учасники.

На церемонії відкриття селищний голова Інна Коба та голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха привітали учасників і суддів та побажали їм успіхів у грі. Також перед присутніми виступили президент обласної федерації шахів Григорій Щербов та Світлана Джала,

Змагання проходили за швейцарською системою. Високий рівень шахістів тримав у напрузі першу сімку учасників до останнього туру. Та все ж перші два місця розділили майстри спорту Василь Величко (Лубни) і Віталій Бажан (Решетилівка). Третє місце посів Григорій Щербов. Найближчий до призового місця з місцевих шахістів був Дмитро Гріневич (Мала Перещепина), який став четвертим.

У номінації серед школярів першим був Віталій Шмиголь, другим — Даніїл Приходько, третім — Олександр Божинський (усі з Нових Санжар). Серед дівчат першою стала Анюта Гречишина (Нові Санжари), «срібло» — у Олександри Завалій (Великий Кобелячок).

По закінченню турніру переможець і призери були нагороджені грамотами, медалями обласної шахової федерації, грошовими винагородами, а всі діти-учасники — наборами солодощів.

Організатори та учасники змагань висловлюють вдячність обласному управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту, Новосанжарській селищній раді та райдержадміністрації за допомогу в проведенні обласного чемпіонату.


Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації