Вхід | Реєстрація

Кубок «Рідного міста» – у льотного коледжу

Кубок «Рідного міста» – у льотного коледжу
Справжнє свято мужності, спорту та єднання поколінь відбулося 23 лютого у військовій частині А-1546. Тут пройшли традиційні змагання з військово-прикладних видів спорту під егідою громадської організації «Рідне місто» та Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра».
Почесними глядачами цього багатоборства стали ветерани Великої Вітчизняної війни. Вони не з чуток знають, що повинен уміти справжній захисник Вітчизни. І, здається, залишилися задоволені всім тим, що побачили у ракетній частині. Гучними аплодисментами вони нагороджували кожного спортсмена.
Міцні, м’язисті та впевнені атлети з військової частини А-1546, Кременчуцького льотного коледжу НАУ, Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, зі збірної команди КМУ ГУМВС у Полтавській області та батальйону патрульно-постової служби гідно захищали «честь мундира».
Лідери визначилися вже на перших хвилинах змагань. Майже у кожному виді спорту першість здобували курсанти Кременчуцького льотного коледжу. Вони й забрали до свого навчального закладу чесно завойований кубок, а також смачні подарунки та грамоти. Друге місце посіла команда в/ч А-1546, третіми стали курсанти військового ліцею, четвертими – збірна команда КМУ ГУМВС у Полтавській області, трохи відстали від них спортсмени в/ч 3059 (батальйону патрульно-постової служби).
Змагання дали учасникам змогу не лише продемонструвати фізичну силу, а й поговорити з ветеранами. Для цього після завершення турніру всіх було запрошено до військової їдальні, де спілкування за чашкою чаю зі смачними солодощами про­йшло особливо тепло.
У рамках змагань відбулися стрільби з пістолета Макарова, комбіновані естафети, першість з гирьового спорту, підтягування на перекладині та віджимання від підлоги.
Особливу вправність продемонстрували кременчуцькі хлопці у змаганнях із розбирання й збирання автомата АК-74.
Виконавчий директор ГО «Рідне місто» Надія Борисова вручила призи переможцям.

Автор: Олена УСКОВА, фото Олександра МАКСИМЕНКА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:13 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації