Вхід | Реєстрація

Працівники поліції встановлюють особу чоловіка, якого збив потяг

Працівники поліції встановлюють особу чоловіка, якого збив потяг

Увечері 10-го грудня 2016 року, між селами Шелестове Коломацького району Харківської області та Іскрівка Чутівського району Полтавської області, швидкісним потягом смертельно травмовано невідомого чоловіка, який рухався коліями.

Його прикмети: На вигляд 45-50 років, середньої тілобудови, волосся темне пряме із сідиною, довжиною вище середньої, очі карі, брови прямі, густі, ніс прямий, обличчя поголене. На обличчі, біля лівої брови мається шрам.

На тілі находився срібний кулон «Зірка Ерцгами» на нитці.

Був одягнений в чорну балонову куртку 52 розміру з підкладкою помаранчевого кольору та капюшоном зі штучним хутром, жилет бавовняний жовтого кольору із накладними кишенями на блискавках, сорочку сіро-білого кольору у клітинку, светр світло-сірого кольору, темно-сині джинси із шкіряним паском чорного кольору, шкіряні чоботи чорного кольору 44 розміру.

У кишенях куртки було виявлено гаманець зі шкірозамінника чорного кольору, ключі від врізного замка з пластиковою биркою № 131, магнітний ключ від домофону чорного кольору, носова хустка синього кольору у різнокольорову клітинку, запальничка синього кольору із білим написом.

Якщо ви впізнали за описом чоловіка, або бачили схожого за вказаним описом, прохання повідомити про це до Чутівського відділення поліції Полтавщини за телефонами: (095)713-34-02, (050)700-78-28, (0534)791-102, (0534)791-308 або «102».


Автор: За матеріалами Чутівського відділення поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2019, 11:06 | Чутове | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації