Вхід | Реєстрація

На Полтавщині 15-річна дівчина убила вітчима

На Полтавщині 15-річна дівчина убила вітчима

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області 15-річній дівчині повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Установлено, що вітчим зробив зауваження 15-річній дівчині щодо паління та забрав в неї цигарки. Обурившись такою поведінкою неповнолітня схопила ніж та завдала ним удар вітчиму в область серця. Від завданих травм 34-річний потерпілий помер на місці події.

Неповнолітню зловмисницю затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2019, 11:47 | Полтавщина | Кримінал
1. Zorn / 13 лютого 2019, 14:03
ЖАХ!!! Куди котиться світ? Вбити близьку людину за банальне зауваження. Жорстокість, нахабство, цинізм, байдужість, лицемірство стають нормою поведінки у багатьох дітей. Завтра вони стануть повноправними членами суспільства, і їх норми поведінки вже ніщо і ніхто не змінить... Де ж психологи, соціальні педагоги, служби?..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації