Вхід | Реєстрація

Новий інвентар для спортсменів

Новий інвентар для спортсменів

Уже неодноразово на сторінках тижневика «ЕХО» ми висвітлювали тему спорту. У Царичанській громаді успішно розвивається дитячий та юнацький спорт. Писали ми і про підтримку влади, яка на прохання спортсменів завжди реагує.

Для покращення фізкультурно–оздоровчої роботи та навчально–тренувального процесу в ФСК «Мир» депутатський корпус Царичанської селищної ради на чолі з головою громади Геннадієм Сумським виділив спортсменам 26 тисяч гривень на спортивну атрибутику, екіпіровку та інвентар. Нещодавно ці спортивні подарунки вручили під час тренувального процесу. Для футбольної команди «Мир» були придбані воротарські перчатки, футбольні гетри, кеди та інше. Для секції дзюдо та самбо — куртки для боротьби та бійцівські манекени. Команда з кікбоксингу отримала боксерські перчатки, захисні жилети, шоломи, захист для гомілки, маківари для ударів, скакалки. Кореспонденти тижневика «ЕХО» побували на заняттях секцій, де борці випробовували новеньку форму. Тренер секції «дзюдо» Василь Крамаренко відзначив, що наявність такого спортивного комплекту надасть їм змогу в цьому році брати участь у змаганнях із самбо. А хлопці з команди кікбоксингу (тренер Артур Яременко), до речі, там є і дівчата, залишились задоволеними подарунками, випробувавши їх на міцність. Присутній на заняттях директор ФСК «Мир» Микола Псарьов побажав групам успіхів у спортивних досягненнях.


Автор: Олена Маренич


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2019, 17:07 | Царичанка | Спорт і здоров'я


1. микола козак / 15 лютого 2019, 19:53
А в Кобеляках ехо на чолі з головним редактором постійно критикує голову міськради за кошти на футбольну команду.Виходить в Царичанці спорт-добре , в Кобеляках -ганьба.
2. Filon / 15 лютого 2019, 20:24
Шановний Миколо. Я ціню Вашу принципову позицію у намаганнях знайти упередженість у підходах журналістів "ЕХО". Журналістів теж потрібно контролювати. І, повірте, пишу це без тіні сарказму. Але давайте для початку розберемося у визначеннях і фактах. Для обєктивності. По-перше, в «ЕХО» немає головного редактора. По статусу немає. Посада головного редактора існує лише у великих виданнях, де в штаті є кілька редакторів. Але не це головне.
По друге. І у Кобеляках і у Царичанці займаються фізкультурою. Спорт - це вже дещо інше. Але й це не так важливо.
Третє. І важливе. Будь-ласка, знайдіть на сайті хоча б одну статтю, де б критикували Копельця чи когось іншого за розвиток фізкультури. Впевнений, не знайдете. Ніхо й слова критичного не написав по факту залучення коштів із області на встановлення нового міні-футбольного майданчика. Хоча його ще й не довстановили і , чує моє серце, без скандалу і там не обійдеться.
Але Миколо... Знову ж, офіційні дані аудиту:

«Зокрема, відповідно до Програми соціально-економічного розвитку міста Кобеляки на 2017 рік, запланований обсяг фінансування Громадської організації «Футбольний клуб «Кобеляки» (далі — ГО «ФК»Кобеляки») становив 291,0 тисячу гривень, тоді як фактичне фінансування здійснено в розмірі 487,9 тисячі гривень, що на 67,7% більше від запланованого показника. При цьому варто зауважити, що зміни до Програми в частині обсягу фінансування за відповідним пунктом рішеннями сесії Кобеляцької міської ради не вносилися.

Аудиторським дослідженням встановлено, що 83,4% від загальної суми фінансування складають видатки на харчування гравців «Футбольного клубу «Кобеляки».

Далі аудитори констатують, що протягом квітня-травня 2018 року на фінансування ФК «Кобеляки» міська рада витратила 228 тисяч гривень. Із цієї суми 99,7 відсотка пішло виключно на харчування футболістів.
Ви вірите у те,що всі оті гроші футболісти "проїли"? І чому у Кобеляках «Їдять» виключно футболісти? От про це ми пишемо.
3. Чудо Юдо / 15 лютого 2019, 21:21
1.микола козак
«Виходить в Царичанці спорт-добре , в Кобеляках -ганьба. »

У Царичанці на 26 тисяч купу дітей порадували інвентарем, а у нас дядько на свою розвагу викинув майже 800 тисяч за рік. Це ж скільки секцій можна було зарядити? Хоча.. яких там секцій? Вони хоч є за державний кошт у нас хоч парочка?
Письмак на всесвітні організації повезти армреслерів ходить по всіх фермерах гроші клянчить, а на ФК обласного масштабу ми народні гроші вкидаємо.
4. orakul / 15 лютого 2019, 22:06
3.Чудо Юдо
« на всесвітні організації повезти армреслерів ходить по всіх фермерах »

А що воно таке армреслінг? Це якийсь високоінтелекутальний вид спорту? Ви хоч розумієте, що з дітей поступово роблять безмозглих биків. Власне, українці вже більш ні на що путнє не здатні. Майдан показав усю силу нашого інтелекту і знань. Тепер нас перетворили на бидло, ну і на гладіаторів-кіборгів, які борються з своїм народом.
5. КАМаз / 15 лютого 2019, 22:56
Ігор Миколайович не реагуйте на коменти цього троля паханівського. Йому не потрібні всі факти, результати аудиту. В нього як і у Кісільова задача в усьому хвалити пахана, а все інше пиль!
6. Чудо Юдо / 16 лютого 2019, 00:53
4.orakul
«Майдан показав усю силу нашого інтелекту і знань. Тепер нас перетворили на бидло, ну і на гладіаторів-кіборгів, які борються з своїм народом.»

Яке це має відношення до того, що в Кобеляках витрачаються скажені гроші на одну футбольну команду замість спортивних гуртків?
7. микола козак / 16 лютого 2019, 08:56
Ну Камаза Копелець зачепив видать не на шутку.Чи то прогнав від корита , чи щось інше.Ігоре Миколайовичу , до Вас -Копелець визнаний судом винним у розтраті бюджетних коштів?Я памятаю , що О.Ісип понадпланові надходження пускав на утримання міської ради і Ви тоді про це спокійно писали і Камази проковтували це без протестів бо більш за все крутився біля пахана.Навіть якщо футболісти і харчувалися за бюджетні гроші , то це не таке страшне , адже влада так обідрала народ , що цим дітям , які грають в футбол , за свої може і немає можливості харчуватись.Якщо Ви слухав звіт премєра , то там виділяються міліарди на фізкультуру , бібліотеки , кіно , в той час , коли пенсіонери отримують по 1,5тис грн пенсії, то з Вашої логіки слід би було кошти пускати не на кіно , без нього голод не настане , тим більше , що Ви не дивитесь кіно по телевізору , а пустити ті кошти на підвищення пенсій.Як Ви на таке дивитесь?
Для особливо розвинутого Камаза повторю , що Копельця я бачив ще коли він був головою РДА.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації