Вхід | Реєстрація

У Кременчуці двоє дітей отруїлися димом

У Кременчуці двоє дітей отруїлися димом

16 лютого о 11:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на вул. Миру у м. Кременчук. На місце виклику було направлено черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події, рятувальники з’ясували, що пожежа виникла на підвіконні у приміщенні кухні та була ліквідована сусідом, 1965 р.н., колишнім співробітником МНС України.

Вогнем знищено домашнє майно, пошкоджено пластикове вікно на площі 0,3 кв. м. Внаслідок пожежі дві дівчини, 2012 та 2014 р.н., отримали отруєння продуктами горіння та направлені до Кременчуцької дитячої лікарні.

Причина пожежі встановлюється.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 лютого 2019, 11:29 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації