Вхід | Реєстрація

У Канавах відбувся футбольний «Кубок пам’яті Валерія Білаша»

У Канавах відбувся футбольний «Кубок пам’яті Валерія Білаша»

16 лютого у Канавському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Вшанувати воїнів, яким довелось нести військову службу в зонах локальних конфліктів, прийшли Канавський сільський голова Сергій Гнатенко, заступник голови Кобеляцької районної ради Оксана Гордійко та депутат Кобеляцької районної ради, співзасновник АФ «Оріль» Анатолій Кривуля.

Сергій Гнатенко та Анатолій Кривуля привітали учасників бойових дій на території інших держав та вручили їм цінні подарунки.

По завершенню урочистостей присутні поклали квіти до пам’ятника учаснику бойових дій, жителю села Канави Валерію Білашу, який загинув, виконуючи свій інтернаціональний обов’язок у далекому 1986 році.

Починаючи з 2007 року, в пам’ять про героя-земляка, у селі Канави проходить футбольний «Кубок пам’яті Валерія Білаша». Цього року в ньому взяли участь шість команд: дві з села Канави – «Канави – 1» та «Канави – 2», з сіл Леваневське, Іванівка, Чорбівка та Велика Маячка.

Кубок переможця здобула команда з села Іванівка, друге та третє місця зайняли футболісти з села Леваневське та команда «Канави – 1».

Окрім того, кращих гравців турніру також було відзначено кубками. Звання «Кращий воротар» отримав голкіпер з команди «Канави – 1» Іван Ярошенко, звання «Кращий гравець» турніру присвоєно учаснику команди з села Леваневське Костянтину Ліщинському, а звання «Кращий бомбардир» отримав нападник команди з Іванівки Станіслав Кішінський.


Автор: прес-служба Кобеляцької районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2019, 13:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації