Вхід | Реєстрація

Свято захисників Вітчизни

Свято захисників Вітчизни
Урочисті збори з нагоди Дня захисника Вітчизни відбулися 23 лютого у ПК «Кредмаш». Кременчужан, життя яких пов’язане зі службою у Збройних силах України, привітали зі святом міський голова Микола Глухов, голова Міської ради ветеранів Віталій Сельцов, начальник Кременчуцького військового гарнізону Сергій Шкуратов.
Від імені особового складу військової частини А-1546 полковник Шкуратов вручив лист подяки голові Міської ради ветеранів Віталію Сельцову за активну виховно-патріотичну роботу. Офіцерам гарнізону присвоїли чергові військові звання та нагороди Міністерства оборони України.
Колективи художньої самодіяльності ПК «Кредмаш» підготували чудовий концерт, по завершенні якого ветеранський актив міста запросили на святкову вечерю. За традицією про це потурбувався Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра», Почесним Президентом якого є Володимир Матицин.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:32 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації