Вхід | Реєстрація

За розбійний напад на полтавчина бандитів засуджено до 7.5 років ув’язнення

За розбійний напад на полтавчина бандитів засуджено до 7.5 років ув’язнення

Під час досудового розслідування кримінального провадження встановлено, що на початку серпня минулого року, двоє чоловіків, перебуваючи у м. Полтава, здійснили розбійний напад на 45-річного потерпілого.

Так, нападники почали наносити численні удари по тілу чоловіка, а після втрати ним свідомості, зловмисники заволоділи його особистими речами.

Прокуратура Полтавської області затвердила та скерувала до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 35-ти та 27-річних обвинувачених у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України.

За підтримання прокуратурою публічного обвинувачення зловмисників визнано судом винними та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього майна.

Запобіжний захід відносно обвинувачених до набрання вироку законної сили залишено у вигляді тримання під вартою.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2019, 12:51 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації