Вхід | Реєстрація

Червоний, жовтий, зелений... ніякий

З такою черговістю зазвичай працюють світлофори у нашому місті.
Останнім часом світлофори на перехресті вулиць Червоноармійської, Абаканської та Леніна не регулюють рух транспорту у Пирятині. Хоча, така їхня «робота», здається, вже нікого не дивує. Не встигнуть пирятинські водії та пішоходи звикнути до світлофорів та руху за «їхніми правилами», як вони раптом (десь наприкінці робочого дня) починають миготіти лише жовтим сигналом, а то й узагалі перестають функціонувати.
Знову доводиться пирятинцям прилаштовуватися до їзди та переходу дороги без світлофорів…
З якої причини цього разу не працюють у місті світлофори та коли вони почнуть знову функціонувати, - з таким запитанням ми звернулися у міську раду.
Заступник міського голови Василь ПЛУЖНИК повідомив, що Державтоінспекція розпорядилася, аби світлофори відключили у зв’язку з несприятливими погодними умовами (дощі, налипання мокрого снігу тощо). Як тільки погода наладиться, запевнив В. Плужник, роботу світлофорів буде відновлено.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:43 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації